Køb julegaver allerede nu returret frem til 31/01/24
  ★ Køb dine julegaver allerede nu - Returret frem til og med 31/01/2024 

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

IPhone SE Covers

Covers

iPhone SE cover

Her på siden har vi samlet et stort sortiment af alle tænkelige iPhone SE cover. Det første der skal være styr på er sikkerheden af din telefon. Det er langt bedre og billigere at få beskyttet sin enhed før et hændeligt uheld indtræffer, og det behøver absolut ikke at koste kassen, men ønsker du kvalitet ud over det almindelige tilbyder vi selvfølgelig også det. Vi har samlet alle de forskellige typer af materialer, og ved du ikke allerede nu hvad du skal vælge, vil vi gerne hjælpe dig lidt med valget.

En meget populær kategori vil altid være materialet af læder, ikke mindst p.g.a. de praktiske egenskaber mange af dem indeholder. De er ofte indbygget med kortholdere, lomme til kontanter og indbygget håndfri visning, alle disse ting gør sig meget nyttig i hverdagens gøremål. Hvilken kvalitet du ønsker at købe er individuelt, men der er selvfølgelig forskel fra et standard cover iPhone SE til de mere eksklusive udgaver. Der er mange farver og designs at vælge mellem, og kun du kender din egen stil. Ønsker du helt at skille dig af med din almindelige pung har vi f.eks lækre Caseme covers med masser af kortslotd og flere rum samt lomme med lynlås til alle dine værdier. Uasnet valget vil du være sikret den bedste beskyttelse til din mobil.

Med sine fleksible egenskaber og farverige udgaver vil tpu gummi også altid være et hit. De er lette at montere og så kan det sagtens være du ønsker lidt forskellige at vælge mellem, lidt ligesom når du skifter tøj. De er meget hårdføre og lette at rengøre. Få et med indbygget skærmbeskytter hvis din arbejdsdag kan gøre din mobil mere udsat end gennemsnittet. Det er vigtigt hurtigt at anskaffe sig et mobilcover iPhone se før uheldet er ude og dette materiale er stødabsorberende og beskytter rigtig godt mod stød og slag, og så gør det heller ikke noget at at det er rengøringsvenligt samt overfladen ofte har anti-skrid. Du kan også vælge et kombination af PC og gummi, dem kalder vi hybrid covers og yder ekstra meget komfort for din mobil, du finder dem også under hardcover og de kan være de bedst valg hvis din arbejdsdag kan være mere udfordrende end gennemsnittet.

Der findes mange flere mobilcover iPhone SE, og ønsker du en udgave der ikke fylder meget så tag et ultratyndt der ikke fylder alverden i lommen eller tasken. Finder du ikke hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel, der findes nemlig et utal af varianter og det kan være du har overset hvad du leder efter.