JANUAR UDSALG Sidste chance kører lidt endnu
JANUAR UDSALG Sidste chance kører lidt endnu

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPhone SE 3 5G (2022) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse

Hold din iPhone SE 3 2022 fri for alle former for ridser og urenheder på den lækre iPhone SE skærm. Hos Capida.dk har et hav af skærmbeskyttere, som du nemt kan montere på din iPhone SE 3 2022. Du kan være sikker på at finde et af disse smarte beskyttelsesfilm til en ekstraordinær billige pris - og dette er et løfte. Køb skærmbeskyttere og meget andet tilbehør til din iPhone SE 3 2022 lige her

 

Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Aldrig undervuder vigtigheden af en skærmbeskytter!

Skærmbeskyttere vil altid være mobiltilbehørets sorte får. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der undervuderer vigtigheden af at have en god skærmbeskytter. Mange tænker nok, at det tynde stykke film hverken gør fra eller til. Eller måske har man et cover og tænker, at det er beskyttelse nok. Dette er bare ikke altid rigtigt. En skærmbeskytter af høj kvalitet kan i mange tilfælde være det, der afgører, om du står tilbage med en ridset skærm eller ej. En skærmbeskytter er på samme tid også det, der kommer til at bestemme levetiden på din iPhone SE 3 2022. Hos Capida.dk har vi sørget for at indkøbe det bedste beskyttelsesglas, som du kan købe til en superbillig pris. Ganske rigtigt er vores beskyttelsesglas ofte kun få mm tykke, men til gengæld er det så hærdet og indeholder så mange detaljer, at det kan holde til lidt af hvert. Glassets ultratyden tykkelsen gør også, at du ikke bliver snydt for noget af føleligheden eller elegancen på skærmen, hvilket virkelig gør købet til en win/win situation. 

 

Køb alt Tilbehør til iPhone SE 3 2022 på Capida.dk

Capida.dk kunne fint kaldes for et mekka indenfor tilbehør til elektronik. Vi er nemlig i besiddelse af så meget tilbehør til elektronik, så du tror, det er løgn. Derfor har vi naturligvis også et bredt sortiment af tilbehør til Ipad 10.2 2021, som du burde tjekke ud. Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af kvalitet covers, så kan købes i læder, silikone og som hard cover. Hvis dette suppleres med den helt rigtige skærmbeskytter, så er din Ipad 10.2 2021 så godt som uovervindelig. 

hvis du har haft din iPhone SE 3 2022 i noget tid, så har du nok også prøvet af miste din oplader. Det er heller ikke nogen specielt sjov følelse. Hos Capida.dk har heldigvis et hav af opladere og kabler, som kan købes til så god en pris, at du næsten burde købe et helt lager hjem. Derudover sælger vi også en lang række andet tilbehør til din iPhone SE 3 2022. Hvis du ikke er typen, der ridder med på den teknologiske bølge, så har vi naturligvis også tilbehør til de andre iPhone-modeller, som du kan finde her!; Der er ingen, der skal snydes.