Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPhone 8 Covers

Covers

Sorter stigende

1-36 of 168

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende

1-36 of 168

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

iPhone 8 cover

Er du her på siden har du helt sikkert anskaffet dig en af de attraktive telefoner eller kender en der har. Vi vil gerne guide dig gennem alle valgmulighederne. Måske du har din egen agenda for hvorfor du er her, men beskyttelse af din telefon er vigtig og det kan du sikre dig her. Hvilket materiale og hvilke egenskaber der søges er individuelt, men vi er sikre på at uanset kravet kan vi imødekomme det. Denne nye mobil fra 2017 fortjener det bedste, og vi ved du ikke har fået den helt billig, så gå ikke for meget på kompromis med kvaliteten.

Læder – Ægte eller kunst

Du finder her en af de absolut mest populære kategorier. Det er ikke kun p.g.a. udseendet og materialet, men især også p.g.a. egenskaber som plads til kreditkort og kontanter, sammenfoldelige etuier der kan bruges til håndfri visning af alverdens underholdning. Blandt alle vores cover til iPhone 8 finder du et væld af farver og designs, overfladen er være glat eller helt ru og mønstret, eller med tryk i mange variationer. Vælg din stil, om det er retro eller den elegante art, eller den skinnende farverige udgave. Valget kan sætte lidt præg på din hverdag, og har du et varieret liv kan det være du i virkeligheden ønsker mere end en stilart, så vil du være klædt på til enhver lejlighed og begivenhed.

TPU gummi/silikone

Minimalistisk og muligt at gøre et kup, ja denne kategori vil uden tvivl altid være meget søgt efter. Her er det virkelig muligt at finde et omslag der ikke fylder meget i lommen eller frakken og bevare den oprindelige charme. Til barnet er det ofte det mest købte, grundet det tager godt imod slag og stød, samt er overfladen meget nem at rengøre, og vælger du et med anti-slip overflade, vil det ikke have så let ved at glide ned af bordet eller andre flader.

Det er heller ikke helt uvæsentligt at se vores udvalg af hard mobilcover iPhone 8, de er ofte slanke og tynde i designet og vil ikke fylde meget i lommen, og dem vil ligge godt i hånden. Du kan her også finde de meget populære komplette beskyttelser med indbygget skærmbeskytter, især praktisk hvis din arbejdsdag er meget krævende og udfordrende.

Efter vores gennemgang af de forskellige muligheder, er det bare at gå på opdagelse blandt vores brugervenlige menu. Læg i kurven og fortsæt med at handle alle dine varer. Vores prisgaranti sikrer dig altid de bedste priser i landet.