Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Iphone 6/6S Covers

Covers

Mobil covers til iPhone 6/6s

Velkommen til en verden fuld af cover til iPhone 6, med din investering i en kvalitets telefon ved vi det er vigtigt at sørge for den rigtige beskyttelse, og et cover til iPhone 6s vil altid yde den bedste allround sikkerhed for din enhed. Uanset hvilken smag og stil du foretrækker har vi samlet et bredt og varieret udvalg der skulle kunne stille selv de mest kræsne tilfredse. Det kan være du allerede ved hvad du søger, men er du bare lidt i tvivl om hvad du skal vælge så læs videre og se mange af de muligheder der er. Fælles for alle er at de i hver sin grad vil beskytte til smartphone mod skader, og hændelige uheld kan ske når som helst, så det er med at være hurtigt ude med købet af tilbehør.

Der findes en del forskellige materialer at vælge mellem, men en af de absolut mest populære vil altid være i læder, de vil ofte yde en fremragende sikkerhed da de som oftest er fremstillet med front så den beskytter både bagside og skærm. Desuden er mange af disse udgaver også født med kortholdere til dine betalingskort eller id kort hvilket gør dem ekstra praktisk til mange gøremål, og kan helt overflødiggøre pungen i hjemmet, du kan også vælge en decideret pung til din enhed med adskillige kortslots og rum med lynlås til kontanter og andre værdier. Yderligere er det som regel muligt at folde coveret så man håndfrit kan nyde alle sine film og serier og bare læne sig tilbage i stolen. Der findes et væld af farver og mønstre og du kan vælge mellem ægte skind af højeste kvalitet eller kunstlæder som er lidt billigere.

Mobil cover til iPhone 6 og 6s føres også I det meget populære materiale tpu gummi eller silicone, grundet sin fleksible egenskab yder det sublim beskyttelse mod slag. Stød og snavs, og er altid meget  nemt at sætte på, de har mange gange også anti-slip, så er der børn i husholdningen vil jeres mobiler ligge mere trygt på bordet og vælger i et med hævet kant så vil skærmen også være beskytte når enheden ligger med skærmen nedad. Adskillige af disse udgaver af ganske prisvenlige, og gør det mere attraktivt at vælge mere end bare et enkelt cover, det kan være rart at have valgmuligheder til de forskellige dage.

Yderligere tilbyder et stort sortiment af mobilcover iPhone 6 i hard case, her er der ofte en enkelt stil der ikke fylder meget i lommen og ofte er meget stilrene, du kan også vælge et hybrid cover med alle fordele af det fleksible og stødabsorberende bløde gummi men med den stive og hårde opbygning der tåler flere tæsk. Måske til håndværkeren hvor det skal kunne tåle noget mere.