JULE UDSALG SPAR OP TIL 70%            Vi bytter gaver frem til og med 31 januar
★ JULE UDSALG - SPAR OP TIL 70% - VI BYTTER GAVER FREM TIL OG MED 31 JANUAR ★

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPhone 13 Pro Covers

Covers

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af covers til din iPhone 13 Pro, og disse kan findes i alle farver, stilarter og materialer. Hos Capida.dk lover vi god kvalitet til overkommelige priser. Du kan finde alle disse covers lige her. Derudover sælger vi også alt andet tænkelig tilbehør til din iPhone 13 Pro, som du kan finde lige her!

Sorter stigende

1-36 of 213

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende

1-36 of 213

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Et cover fra Capida er vejen frem!

En iPhone 13 Pro er det nyeste inden for teknologisk, og derfor er den selvfølgelig heller ikke helt gratis. Derfor fortjener din iPhone 13 Pro det bedste tilbehør, så den kan give glæde i mange år frem! iPhone 13 Pro er generelt en robust og kompakt telefon, som kan klare lidt af hvert. Alligevel er der mange gode grunde til at købe et cover til den. Hos Capida.dk har vi en lang række covers, der sikrer den bedste beskyttelse af din iPhone. Herunder er det klassiske lædercover en klar bestseller, som udover at tilbyde god beskyttelse også har en række praktiske funktioner, heriblandt indbyggede lommer, hvori du kan opbevare dit sygesikringbevis, kørekort, dankort og eller hvilket andet kort - at bære pung er alligevel ved at være en uddød dille. Derudover har vi hos Capida.dk også et hav af yderligere covers, som kan købes i mange forskelle materialer og designs. Vi har endda været så servicemindede at samle en pakke af de mest eksklusive og ekstraordinære covers, som du kan finde i kategorien "eksklusive covers". 

 

Suppler med en skærmbeskytter eller andet tilbehør

Med et af vores lækre covers er du nået meget langt på rejsen mod en iPhone, der kan holde sig på toppen i mange år. Alligevel er dene nye iPhone 13 Pro så eksklusiv, at du burde supplere med en transparent og ultraklar skærmbeskytter - disse kan købes til så billige priser, at det ville være dumt at lade være! Svavs, ridser og andre skader har en irriterende evne til at finde vej til vores elektronik. Her er en af vores skærmbeskyttere det bedste værn mod alle slags skader, der kan ramme din iPhone skærm, og disse er lavet af så gode materialer, at det ikke går ud over brugerfornemmelse. Derudover har vi hos Capida.dk også meget andet tilbehør til iPhone 13 Pro, som gør hele iPhone-oplevelsen en hel del sjovere. Find det hele på Capida.dk