Galaxy Tab S8 Plus 5G Tilbehør

Samsung Galaxy Tab S8 Plus tilbehør

Hos Capida.dk har vi indkøbt en masse tilbehør til den nye Samsung Galaxy Tab S8 Plus. Her kan du finde alt fra covers og beskyttelsesfilm til opladere og andre kabler. Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy-tablets lige her på Capida.dk. Vi har alt tilbehør til Galaxy Tab S8 Plus

Samsung Galaxy Tab S8 Plus cover og etuier

Den nye Samsung Galaxy Tablet S8 Plus er et fremragende stykke elektronik, der mestrer mange forskellige funktioner.

Den store skærm gør den perfekt som en lille hjemmebiograf, mens den hurtige og optimerede indmad gør den perfekt til at arbejde på. Denne lækre tablet fortjener naturligvis den bedste beskyttelse, som den overhovedet kan få.

Derfor har vi hos Capida.dk købt et bredt sortiment af lækre covers og etuier til Galaxy Tab Plus, der bidrager med en komplet beskyttelse.

Derudover har vi naturligvis også købt beskyttelse til alle de andre Samsung Galaxy-tablets. Du kan eksempelvis også finde tilbehør til Samsung Galaxy Tab S8 og tilbehør til Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. 

Læder cover

Når vi snakker om cover og etuier til Galaxy Tab S8-modellerne, så er det enkle, stilfulde og beskyttende læder cover en klar favorit.

På Capida.dk har vi mange forskellige typer af sådanne covers og etuier. Du kan eksempelvis købe disse i så mange forskellige farver, at du kunne lave en hel regnbue ud af dem.

Fælles for alle disse smarte cover og etuier er, at de har smarte deltaljer såsom en indbygget Tri-Fold, så din tablet kan stå selv. Ydermere tilbyder alle disse lækre covers og etuier en fremragende beskyttelse af din Galaxy Tab S8 Plus. 

Samsung Galaxy Tab S8 Plus beskyttelsesfilm

Når du har fået fingrene i et af vores lækre covers, så er du godt på vej mod en komplet beskyttelse af din Galaxy Tab S8 Plus.

Der er dog alligevel en foranstaltning mere, som du burde udnyttet. Selvom et cover fra Capida.dk tilbyder en god beskyttelse, så har skader og ridser en skræmmende evne til at ramme der, hvor en tablet er mest sårbar - Nemlig på skærmen.

Løsningen på dette problem kan du nemt finde på Capida.dk. Vi har nemlig indkøbt et bredt sortiment af beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy Tab S8 Plus. 

Vores beskyttelsesfilm er super transparente og tyndt, så du nærmest ikke bemærker, at det sidder på skærmen.

Til gengæld er det superkompakt og hærdet, så det kan modstå diverse stød og slag.

Dette betyder også, at din Galaxy tablet virkelig er beskyttet mod alle tænkelige uheld, som kan ramme din elskede Tab S8 Plus. Du kan finde alt tilbehør på Capida.dk