iPad Pro 12.9 (2022) Tilbehør

Her på Capida.dk kan du finde alt dit yndlingstilbehør til iPad Pro 12.9. Vi har et bredt sortiment af diverse covers, etuier og beskyttelsesfilm, så din iPad ikke får ridser eller skader. Derudover kan du også finde opladere og meget mere. Uanset hvad du mangler, så har vi alt tilbehør til iPad. 

Cover til iPad Pro 12.9 (2022) - Vi har covers og etuier i alle materialer 

Det er helt utroligt vigtigt at have et godt, robust og beskyttende cover til sin iPad, så du kan sikre den mod hverdagens mange bump og uheld. Den nye iPad Pro 12.9 (2022) model giver en hel fantastisk fornemmelse og brugeroplevelse af den store skærm - og derfor er du nødt til at passe på den. 

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment at diverse covers, etuier og andet beskyttelse, som vi har samlet i overskuelige kategorier, så du hurtigt kan det finde det cover, som passer bedst til dig. Du kan finde dit Cover til iPad Pro 12.9 (2022) lige her. 

Her kan du ligeledes finde covers og etuier i mange forskellige farver og materialer. Her kan du eksempelvis finde covers og etuier i læder, silikone og hybride Hard Covers. Du kan læse mere om vores forskellige covers herunder. 

Størstedelen af vores Covers og etuier er fremstillet af det danske firma Azmaro, som er kendt for at benytte sig at kvalitetsmaterialer. Derudover er Azmaro ekstremt detaljeorienterede i deres fremstilling af Covers, hvilket betyder, at du får et cover af højeste kvalitet. 

Du kan læse meget mere om Azmaro Cover lige her. Her kan du naturligvis også finde en masse Tilbehør til iPhone fra Azmaro. 

 

Beskyttelsesfilm til iPad Pro 12.9 (2022) - Bedste supplement til dit Cover

Du kommer ofte rigtig langt med et af vores beskyttende covers, men hvis du vil være på den sikre side, kan det klart anbefales at supplere dit cover med en hærdet skærmbeskytter. 

Som sagt giver vores Covers og Etueir en fantastisk beskyttelse af din iPad. - Men ridser, revner og andre skader har en imponerende evne til at finde vej til frontskærmen af din iPad. Frontskærmen er uden tvivl den mest sårbare overflade, og derfor bør du give frontskærmen noget ekstra beskyttelse. 

Med et af vores smarte beskyttelsesfilm får du en koncentreret beskyttelse af netop frontskærmen. Alle vores beskyttelsesfilm er hærdede og fremstillet af ægte, behandlet glas. Ydermere er disse ultratynde og transparante, så de ikke tager noget fra brugeroplevelsen og skærmfølelsen. 

Du kan finde det helt nye iPad Pro 12.9 (2022) beskyttelsesfilm til billige priser på Capida.dk. 

 

iPad Pro 12.9 (2022) Oplader - Vi har alle former for størmforsyning

Det er ikke længere en selvfølge, at der følger en oplader med i prisen, når du anskaffer dig en ny iPad. Derfor har vi valgt at lave gode tilbud på alle vores opladere og laderkabler hos Capida.dk, så du nemt kan finde den helt perfekte oplader til iPad Pro 12.9 (2022). 

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af forskellige kabler, opladere og mere innovative alternativer, hvad opladning angår. Her kan du selfølgelig finde de populære USB Type-C kabler, som netop er det kabel, som den nye iPad Pro 12.9 (2022) benytter sig af. 

Du kan finde et overblik over vores forskellige USB-Type C Kabel til iPad lige her. 

 

Powerbank til iPad Pro 12.9 (2022)

Hvis du efterhånden er ved at være træt af de mange forskellige opladere og kabler, der findes på markedet, så har vi en smart løsning til dig. På Capida.dk kan du nemlig finde en praktisk Powerbank til iPad Pro 12.9 (2022). 

En powerbank er en mobil og transportabel opladestation, så du kan tage med dig overtalt. Dette betyder, at du kan oplade din iPad eller iPhone op, uanset hvor du befinder dig - også selv du ikke er i nærheden af en stikkontakt. 

Hos Capida.dk kan du finde powerbanks i mange forskellige størrelser og former. Her bliver betegnelsen mAh meget vigtig - mAh beskriver, hvor meget kapacitet powerbanken har. Derfor er det også vigtigt, om powerbanken skal bruges til iPad eller iPhone. 

Her kræver en iPad naturligvis en powerbank med et højere antal mAh, da en iPad har et større batteri. 

Du kan finde et overblik over alle vores Powerbank til iPad lige her.