iPad Pro 11 (2022) Tilbehør

Hos Capida.dk kan du finde alt det bedste tilbehør til din iPad Pro 11 (2022). Hos os kan du både find covers, opladere samt meget andet udstyr til din iPad. Vi har tilbehør til stort set alle iPad-modeller, så du være sikker på at finde det bedste Tilbehør til iPad. 

pr. side

Viser 1-36 af 740

Faldende orden
Side

Tilbehør til iPad Pro 11 (2022) - Vi har alt tilbehør 

Hos Capida.dk har vi købt stort ind af tilbehør til den nye iPad Pro 11 2022-modellen. Her kan du eksempelvis finde alt indenfor iPad Pro cover 11, hvor du kan finde et hav af forskellige etuier og covers til denne nye iPad. 

I samme omgang lancerede Apple også deres nye iPad Air 11 (2022). Derfor har vi naturligvis også indkøbt alt tilbehør til iPad Air 10.9 (2022), som du kan finde samlet i denne kategori. 

Derudover kan du finde et bredt sortiment af diverse opladere, laderkabler, højtalere, powerbanks samt meget andet tilbehør. Vi vil derfor give en dybdegående beskrivelse af vores forskellige produktkategorier herunder. 

iPad Pro 11 (2022) Cover - Vi har dit nye cover eller etui!

Et Cover eller Etui er uden tvivl noget af det mest vigtige tilbehør at have til sin iPad. Selvom den nye iPad Pro 11 (2022) er meget robust og modstandsdygtig, så er det alligevel en god ide at montere et cover eller etui på denne. 

Hos Capida.dk kan du finde det helt perfekte etui eller cover til iPad Pro 11 (2022), så du kan sikre, at din iPad ikke bliver ramt af ridser og skader. Her kan du finde adskillige lækre Covers og etuier i læder, silikone eller Hard Covers, som alle er lavet af de bedste materialer. 

Ligeledes kan du også finde et beskyttende Cover til iPad Air 5 (2022), som er Apples nye lancering af iPad Air modellen. 

Her kan du eksempelvis finde en masse covers og etuier fra det danske mærke Azmaro, som er kendt for deres gode materialer og detaljeorienterede fremstilling af covers, etuier og beskyttelsesfilm. Dette betyder derfor, at disse covers er nogle af de bedste på markedet. 

Du kan finde et overblik over vores forskellige Azmaro Covers, hvor du ligeledes kan finde Azmaro-Tilbehør til iPhone

Beskyttelsesfilm til iPad Pro 11 (2022)

Selvom alle vores Covers og Etuier giver en god beskyttelse af din iPad, så kan det alligevel være en god ide at supplere med at af vores smarte og hærdede beskyttelsesfilm til iPad Pro 11 (2022).

Med et beskyttelsesfilm kan du være sikker på, at din frontskærm ikke bliver ramt af ridser, skader og andet snavs. Et beskyttelsesfilm er nemlig designet til at beskytte frontskærmen på din iPad eller iPhone. 

Dermed kan du sikre dig, at du altid har den glidende skærmfølese, som en iPad er kendt for. 

Du kan ligeledes finde et praktisk og elegant Touch Pen til iPad Pro 11 (2022), så du sikrer, at der ikke kommer fedtede og beskidte fingre på frontskærmen.  

Oplader til iPad Pro 11 (2022) 

Hvis du står og mangler en oplader, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det på Capida.dk - der er nemlig ikke meget nytte i at have en iPad, hvis man ikke kan få strøm på denne. 

Dog er det ikke helt ligegyldigt, hvilken oplader du vælger at købe til din iPad Pro 11. Der er eksempelvis stor forskel på en iPad oplader og en oplader til iPhone, da en iPad har et større batteri. 

Derfor anbefales det at købe en oplader, der er designet til en iPad, så batteriet ikke bliver beskadiget. Heldigvis har vi samlet alle de bedste opladere til iPads, så du kan finde en hel sublim bedste oplader til iPad Pro 11 (2022).

Her kan du eksempelvis finde det populære USB Type-C kabel, som er det kabel, den nye iPad Pro 11 benytter sig af. Ligeledes bruger størstedelen af de nye iPads dette kabel. Du kan finde et overblik over vores forskellige USB Type-C Kabler lige her. 

Hvis du i stedet ønsker en mere innovativ form for strømforsyning, kan du også finde en smart og praktisk Powerbank til iPad Pro 11 (2022). Med en powerbank kan du oplade din iPad eller Iphone præcis, når du har lyst. 

Her kan du finde powerbanks i mange forskelle størrelser og former, så du kan finde den, der passer dig bedst. 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!