JULE UDSALG SPAR OP TIL 70%            Vi bytter gaver frem til og med 31 januar
★ JULE UDSALG - SPAR OP TIL 70% - VI BYTTER GAVER FREM TIL OG MED 31 JANUAR ★

Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 299,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • Udvidet returret

  60 dages returret på alle ordrer

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 299,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

iPad 2,3,4 Covers

Covers

Covers til Ipad 2,3,4. 

Hvilken iPad har jeg ? Se listen HER

Her finder du alt man kan drømme om, der er forskellige grunde til at investere i et omslag, men noget af det vigtigste vil altid være beskyttelsen af din enhed, det kan være svært at undgå slag, stød eller snavs i hverdagen, så sørg for at få pakket den godt ind og forlæng levetiden. Udover bedre sikkerhed vil du også kunne vælge blandt flere funktioner, hvad med et smart iPad 3 cover med wake up/sleep funktion, eller måske du allerede ved at det skal være hvor du kan rotere skærmen i både vandret og lodret synsvinkel. Der vil næsten altid være mulighed for håndfri visning, det giver dig mulighed for at nyde alle dine serier og film uden at skulle støtte med hånden. Alle vores iPad etuier vil give rigtig god beskyttelse og du kan yderligere sikre din skærm med en skærmbeskytter, så er diu især sikker på ikke at blive generet af fedstoffer der ellers er uundgåelige. Der er rigelig af muligheder indenfor farver, mønstre, påtryk og moderne stilfulde design, det er bare at vælge din favorit blandt det store sortiment der er udvalgt specielt til dig. Uanset om du søger efter iPad 3 cover, et iPad 2 cover eller et iPad 4 cover vil alle udgaver på denne side være kompatible da de har præcis samme mål. Alle udskæringer er lavet præcis til din model, så alle knapper porte og linser er fuldt tilgængelige, der er også mulighed for at købe et universal cover, det har ikke alle de samme tilpasninger, men det vil passe til gengæld også passe såfremt du skulle udskifte din iPad i fremtiden.

Vi har samlet de absolut populæreste materialer, så kan vælge mellem læder, ægte læder, gummi/silikone eller en hardcase, de kan alle lidt forskelligt, du kan gå på opdagelse i de forskellige kategorier og finde lige præcis den udgave du ønsker. Er det til et barn kan et TPU cover med indbygget skærmbeskytter være sagen, det er mere hårdfør og vil holde til flere slag og fald. Ønsker du et stiligt etui der ikke går på kompromis med kvaliteten, så vælg et eksklusivt design i det bedste ægte læder du kan forestille dig og når du sidder i skolen, på arbejdet eller på caféen, så er det bare behageligt, når man ved ens cover er blandt de flotteste i forsamlingen. Er du på kig efter et iPad 2 lædercover byder vores udvalg på flere flotte og elegante designs, og vi er sikre på du ikke bliver skuffet når det leveres med vores hurtige fragtløsning. Skal man lige sætte prikken over i´et, så vil en trendy taske både give ekstra udstråling, og give ekstra beskyttelse.  Kvalitet til landets laveste priser.

Hvilken Ipad har jeg?
Bag på din iPad finder du modelnummer, og ud fra dette skema kan du se om du er det rigtige sted, Er dit modelnr. ikke på dette skema, så kig på siden for Ipad Tilbehør, der har vi et komplet skema over alle udgaver. 

 A1458

 Ipad 4

 wifi

 A1459

 Ipad 4

 Wifi + mobil

 A1460

 Ipad 4

 Wifi + mobil

 A1416

 Ipad 3

 wifi

 A1430

 Ipad 3

 Wifi + mobil

 A1403

 Ipad 3

 Wifi + mobil

 A1395

 Ipad 2

 wifi

 A1396

 Ipad 2

 Wifi + mobil

 A1397

 Ipad 2

 Wifi + mobil