Dashcam G10 Wifi Bilkamera - Night Vison - iOS / Android

Tilbudspris 369,00 DKK Regulær pris 679,00 DKK
På lager
Produkt nummer
84751

Smart og kompakt dashcam med alle de smarte funktioner indbygget, med Night Vision understøtter får du fremragende nattesyn og kan tage klare billeder selv i svagt lys Højfølsom parkeringsovervågning. Kameraet har en 140-graders vidvinkelobjektiv, det gør du kan nemt se vejforholdene på begge sider om dagen og natten. Og med 1080P fuld HD opløsning, giver det billedkvalitet, optagelse af trafikulykker, naturskønne rejser og eventuelle uventede øjeblikke. Ved parkering kan kameraet også optage og vl automatisk slukke hvis strømmen i bilen bliver for lav så du er sikker på bilen kan starte. Der er ikke batteri indbygget og du tilslutter blot det medfølgende strømkabel, dette fungerer mere stabilt og sikkert end de fleste modeller med batteri indbygget.

FUNGERER ALTID, NÅR DU HAR MEST BRUG FOR DET

Med en indbygget loop-funktion har du altid friske optagelser, hvis du uheldigvis skulle komme ud for en færdselsulykke eller lignende. Yderligere er kameraet udstyret med en såkaldt G-sensor, som garanterer, at der også bliver filmet i tilfælde af kollision eller ved hårde opbremsninger. Her bliver optagelserne låst og gemt helt automatisk. Og så har det en nattefunktion, som giver god billedkvalitet, selv når mørket falder på. Det fungerer derfor altid, når du har mest brug for det.

Wifi-forbindelse: mobil APP-kontrol, understøtter både Android og IOS

APP-preview i realtid: Tilslut instrumentbrætkameraet til mobiltelefonen via den indbyggede WiFi. Brug den mobile APP til at forhåndsvise, afspille og downloade videoer til enhver tid

Specifikationer:
Spænding: 12V
Strøm: 1A
Vidvinkel: 140°
Dataport: USB
Night Vision: Understøttes
Understøtter Android og iOS
Trådløst netværk: Understøttes
Kollisionssensor: støtte
Parkeringsovervågning: support
Bevægelsesdetektion: støtte
Mikrofon: Understøttes
Videoopløsning: 1920*1080P
Videoformat: AVI
Fotoformat: JPG
Loop-optagelse: 3min/5min/10min/OFF
Hukommelseskort: understøtter maksimalt 32GB TF-kort, klasse 6 og derover (ikke inkluderet)

Pakken indeholder:
1 x Dashcam G10 Wifi Bilkamera - Night Vison - iOS / Android
1 x Oplader med kabel