Køkkenmaskiner

Madlavningen kan være en stressende og kaotisk aktivitet, hvor man ender med en fyldt vask og madrester i loftet. Hos Capida.dk kan du dog finde en lang række produkter, der gør madlavningen noget mere overskuelig. Find alt tilbehør til Bolig og Fritid lige her. 

pr. side

Viser 1-36 af 176

Faldende orden
Side

Køkkenmaskiner til ethvert behov

De fleste kender nok situationen. Man er lige kommet hjem fra arbejdet, har hentet ungerne og har knap nok nået at slå benene op og slappe af - og så skal man til at lave aftensmad. Man kan knap nok klare tanken om at snittet løg og alle de andre trælse opgaver, der hører madlavningen med. 

Hos Capida.dk kan du forkæle dig selv med diverse køkkenmaskiner, som gør madlavningen en hel del lettere for dig. Her kan du både finde røremaskiner, så du er fri for at få ømme overarme eller en helt ny blender, så du hurtigt kan mose alle former for grøntsager og frugter. 

Hos Capida.dk kan du finde en smart køkkenmaskine, der opfylder lige præcis de ønsker, som du sidder med. Du kan læse nærmere om vores forskellige produkter herunder.

Elkedel - Find et bredt sortiment af forskellige Elkedler her

Hos Capida.dk kan du eksempelvis finde et bredt sortiment af diverse elkedler, som er helt perfekt til de mørke og kolde vintermåneder. Med en elkedel kan du hurtigt sætte vand over, så du på ingen tid kan nyde en lækker kop kaffe eller te. 

Hos Capida.dk kan du finde forskellige elkedler, der hver især har forskellige praktiske og smarte funktioner. Vi vil give dig et lille overblik her, så du kan være sikker på at finde en helt perfekt og billig Elkedel. 

Du kan eksempelvis finde en elkedel med lysindikator, så du kan følge med i koge-processen. Derudover er alle vores Elkedler i rustfrit stål og er blevet kvalitetstestede, så du er sikker på, at alle de er lavet af den bedste kvalitet. 

Find din nye Elkedel her. 

Airfryer - Tilbered lækre retter på ingen tid

En Airfryer er et køkkenredskab, du efterhånden finder i mange køkkener. Airfryeren er blevet afsindig populær, og dette er der selvfølgelig en god grund til. Med en Airfryer kan du nemt og hurtigt kokkere adskillige lækre retter. 

Her kan du eksempelvis lave saftig kylling eller sprøde pommes frittes helt uden at skulle tilsætte olie eller andre fedtstoffer. En Airfryer benytter sig af en højhastigheds luftkonvektionen, så du nemt kan grille, stege eller bage stort set alle slags retter. 

Vores Airfryers er utroligt brugervenlige, hvor du blot skal placere maden i Airfryer-beholderen samt angive funktion og tid for tilberedningen. Der medfølger ligeledes et hæfte over de forskellige funktioner, så du nemt kan finde ud af, hvilken funktion der skal bruges til hvilke retter. 

Hos Capida.dk kan du finde et Airfryer med plads til 4.5L, 3.2L, 3L eller 2L alt efter, hvordan du vil bruge denne. 

Alt tilbehør til køkkenet

På Capida.dk kan du som sagt finde et bredt sortiment af forskellige køkkenmaskiner, hvor Airfryere og Elkedler kun er en lille del af vores store udvalg. Du kan ligeledes finde et hav af mikroovne, Brødristere og mange andre køkkenmaskiner her på siden. 

Derudover har vi hos Capida.dk alt andet tilbehør til køkken, som man kan få brug for. Du kan eksempelvis også finde et bredt udvalg af Gryder og Stegepander, hvor du kan sikre dig alverdens gryder og stegepander til julens madlavning. 

Derudover kan du finde alt andet køkkengrej her, hvor du kan finde alt det køkkeninventar, som man har brug for. Find et overblik over alt vores køkkengrej lige her. 

Du kan være sikker på at finde tilbehør til køkken i allerbedste kvalitet, så alle vores produkter er noget, der kan holde i mange år.