Berlinger Haus - Stegepandesæt ø28 / ø24 / ø20 cm - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition

Tilbudspris 489,00 DKK Regulær pris 589,00 DKK
Fri fragt
Ikke på lager
Produkt nummer
84965

Disse dejlige stegepander vil være en perfekt tilføjelse til dit køkken! Den er en del af Carbon Pro-kollektionen, og er lavet af smedet aluminium, tykvægget kropsmateriale og en non-stick marmorbelægning. Dette smukke køkkengrej er virkelig essentielt at have i køkkenet og kan bruges til tilberedning af små som store portioner såsom et spejlæg, omeletter, ristet pinjekerner, forskellige slags tilbehør og meget mere. Det er kokken som sætter fantasiens grænser!

Holdbarhed: En granit stegepande lavet af karbon er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vridning. Dette gør det til en langtidsholdbar mulighed for køkkengrej.

Non-stick overflade: Granitbelægningen på panden giver en non-stick overflade, hvilket gør det nemt at lave mad med og rengøre panden.

Jævn varmefordeling: Pandens kulstofkonstruktion giver hurtig og jævn varmefordeling, som er ideel til højvarme-tilberedningsmetoder. Derudover giver grydens 22 og 26 cm bredde mulighed for at tilberede større portioner ad gangen.

Idéen bag Berlinger Haus-mærket er kombinationen af innovativ teknologi og de nyeste trends inden for køkkendesign og sund madlavning. Alle produkter er designet af Berlinger Haus' designer team, og fremstillet i samarbejde med high-end producenter med kundernes behov for øje. Varernes tekniske detaljer er valideret med tyske kvalitetsstandarder. Resultatet er en bred vifte af smukt, moderne køkkenudstyr, der passer perfekt til alle køkkenstile og farver. Med Berlinger Haus' løsning er det kun din fantasi, der sætter grænser for at pynte dit hjem.

Specifikationer:
Brand: Berlinger Haus
Størrelser: Ø20 x 4,5 cm (1 L) + Ø24 x 4,8cm (1,7 L) + Ø28 x 5,2 cm (2,4 L)
Serie: Burgundy Edition
PFOA, bly, cadmium fri

Kompatibel med:
Stegepanderne kan bruges til alle typer varmekilder: El / Gas / Induktion / Keramisk / Halogen

Pakken indeholder:
1 x Berlinger Haus - Stegepandesæt ø28 / ø24 / ø20 cm - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition