Berlinger Haus - Stegepandesæt i 5 dele ø28/24/20 cm - Aftageligt håndtag - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition

Tilbudspris 499,00 DKK Regulær pris 749,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
84967

De anvendte materialer af høj kvalitet giver fremragende varmeledningsevne og tillader maden at blive tilberedt jævnt på alle sider. Med det tredobbelte lag af marmorbelægningen vil maden ikke brænde eller klæbe. Det ergonomiske soft-touch håndtag giver et godt greb og sikker madlavning, da det ikke bliver varmt under madlavningen. To af stegepanderne kommer med et aftageligt håndtag, som giver dig mulighed for at færdiggøre retten i ovnen. Sættet kan også stables, hvilket gør det til et stort aktiv for ethvert stort eller lille køkken og vil spare dig for den meget tiltrængte plads til andre ting. Ved hjælp af plastiklågene skal du ikke længere flytte maden over i en separat beholder, før du opbevarer den i køleskabet. Du skal blot fjerne håndtaget, sætte låget ovenpå og sætte gryden i køleskabet.

Holdbarhed: En granit stegepande lavet af karbon er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vridning. Dette gør det til en langtidsholdbar mulighed for køkkengrej.

Non-stick overflade: Granitbelægningen på panden giver en non-stick overflade, hvilket gør det nemt at lave mad med og rengøre panden.

Jævn varmefordeling: Pandens kulstofkonstruktion giver hurtig og jævn varmefordeling, som er ideel til højvarme-tilberedningsmetoder. Derudover giver grydens 22 og 26 cm bredde mulighed for at tilberede større portioner ad gangen.

Idéen bag Berlinger Haus-mærket er kombinationen af innovativ teknologi og de nyeste trends inden for køkkendesign og sund madlavning. Alle produkter er designet af Berlinger Haus' designer team, og fremstillet i samarbejde med high-end producenter med kundernes behov for øje. Varernes tekniske detaljer er valideret med tyske kvalitetsstandarder. Resultatet er en bred vifte af smukt, moderne køkkenudstyr, der passer perfekt til alle køkkenstile og farver. Med Berlinger Haus' løsning er det kun din fantasi, der sætter grænser for at pynte dit hjem.

Specifikationer:
Brand: Berlinger Haus
Størrelser: Ø20 x 4,5 cm (1L ) + Ø24 x 4,8cm (1,7 L) & Ø28 x 5,2 cm (2,4 L)
Serie: Burgundy Edtion
PFOA, bly, cadmium fri

Kompatibel med:
Stegepanderne kan bruges til alle typer varmekilder: El / Gas / Induktion / Keramisk / Halogen

Pakken indeholder:
1 x Berlinger Haus - Stegepandesæt i 5 dele ø28 / ø24 / ø20 cm - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition
2 x Plastiklåg