Ultra High Speed 8K HDMI kabel med Ethernet - 1 m

Tilbudspris 99,00 DKK Regulær pris 259,00 DKK
På lager
Produkt nummer
68459

Ultra High Speed 8K HDMI Kabel - 1 meter
En nyere opdatering af HDMI-specifikationen, der understøtter højere videoopløsninger og opdateringshastigheder, inkl. 8 K @ 60 Hz og 4 K @ 120 Hz, og opløsninger op til 10 K.
Dynamiske HDR-formater understøttes også, og båndbreddekapaciteten øges op til 48 Gbps.
Dette Ultra High Speed HDMI™-kabel understøtter 48 Gbps båndbredde. Kablet sikrer, at funktioner, der er afhængig af en høj båndbredde, leveres, herunder 8K-video med HDR. Den har et utroligt lav EMI (elektromagnetisk interferens), der mindsker interferensen fra nærtstående trådløse enheder. 

HDMI generelt.

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og HDMI gør det muligt at transmittere både lyd- og videostrømme af høj kvalitet og høj båndbredde mellem enheder. HDMI-teknologien bruges sammen med enheder såsom HDTV, projektor, DVD-afspiller eller Blu-ray-afspiller og spillekonsoller.
HDMI kabler gør det muligt at overføre lyd og billede uden forringelse af signalet og med flere detaljer i opløsningen og er derfor også et af de mest benyttede kabel typer til at forbinde mellem enheder
Denne teknologi benytter den samme videoinformation som DVI, men tilføjer også kapaciteten til digitale lyd- og styresignaler og HDMI er bagudkompatibel med DVI standarden så du kan benytte HDMI kabler til enheder med DVI indgange

Ekstra om HDMI
HDMI 2.0 er bagud kompatibel med alle tidligere HDMI versioner, så der vil f.eks. ikke være noget problem i at bruge et HDMI 2.0 kabel i en HDMI 1.0/1.3 certificeret port.

Specifikationer:
Dataoverførselsretning :1 vej
Stikdesign side b: lige
Stikdesign side a: lige
Arc
Tilslutningsbelægning: Guldplateret
Tilslutningsmateriale: PVC
Tilslutning A: HDMI stik
Tilslutning B: HDMI stik
Kabel kappe materiale: PVC
Kabellængde: 2 meter
AWG-tal: 28
Lederens materiale: Tinkobber
Materiale: PVC
Kabelstørrelse: 6,5mm
Maksimal opløsning: 8K@60hz
Aspect ratio: 16:9
Opløsningstandard: 8K
Maksimal båndbredde: 48gbps

Pakken indeholder:
1 x Ultra High Speed 8K HDMI kabel med Ethernet - 1 m

Kompatibel med:
HDMI stik