Smartwatch Sweet - 2G smartwatch til Børn - GPS / Vandtæt / SOS / Alarm / kamera - Sort

Tilbudspris 549,00 DKK Regulær pris 1.299,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
68479

Rigtig smart smartwatch til børn med indbygget kamera og med Touchskærm for nemmere betjening. Der er et væld af smarte funktioner indbygget som kan give en tryggere hverdag. Med LBS lokation kan du til enhver tid uploade info om hvor dit barn befinder sig og du behøver ikke bekymrer dig for meget og der er desuden indbygget mikrofon så du kan føre en samtale direkte med dit barn.

Et børns GPS-ur giver forældrene muligheden for fjernovervågning, både manuel (geolocation) og automatisk, kombineret med geofencing-funktionen.

Tilslut mikro simkort, så kan i ringe sammen og dette er mere sikkert end en smartphone da uret ikke på samme måde kan tabes. Der er IKKE noget abonnement på dette ur.

Bemærk: Uret kan kun benytte 2G simkort

SOS alarm: Med et enkelt tryk bliver du ringet op af barnet hvis barnet f.eks har faldt og slået sig eller er faret vild, og du har stadg mulighed for via LBS lokationen at se hvor barnet befinder sig.

Alarm klokke: Du kan indstille så du får besked, så er du sikker på du ikke glemmer aftaler.

Venne funktion; Tillader parring og voice chat med venner

Historik op til 30 dage, med denne funktion kan du altid tjekke alle data for de sidste 30 dage

Indbygget kamera, det er muligt at tage sjove og gode selfies/fotos

2G netværk: Uret benytter kun 2G netværk og det er vigtigt at simkortet der benyttes understøtter 2G. Urets øvrige funktioner kan benyttes uden brug af simkort

VIGTIGT: Er der ikke 2G dækning i dit område vil vi anbefale du anskaffer et 4G smartwatch istedet. Kontakt gerne din teleudbyder for at sikre at der er 2G dækning i dit område.

Inden man monterer SIM-kortet, skal man sørge for at PIN-låsen er fjernet fra SIM-kortet. Man kan enten bede sin udbyder om hjælp til dette, eller man kan gøre det selv. Hvis man selv vil fjerne PIN-låsen, så skal dette gøres fra en smartphone, hvor man indsætter simkortet, og under indstillinger, slår man PIN-låsen fra.
Man skal også sikre sig at SIM-kortes abonnementet ud over telefoni, har slået GPRS til. Har det ikke det, vil man ikke kunne komme i kontakt med uret via SeTracker (appn til uret). Hvis man er i tvivl om GPRS er slået til, skal man kontakte sin teleudbyder, også kan de hjælpe en med at slå det til.

Teleselskaberne 3, yousee og Oister understøtter ikke netværket 2G, og derfor kan man ikke anvende simkort fra disse teleudbyder

Specifikationer:
Model: Sweet
Touch: Ja
Materiale urrem: silikone
Batteri kapacitet: 420mAh
Opladningstid: 2 timer 
Skærmopløsning: 240*240 
Standby tid: 3-4 dage
GPS sensitivitet: -159dBm
Indbygget GPS/LBS
SOS alarm knap
Kamera: 8W
Skærm størrelse: 1.33"
Vandtæt: IP65 (ikke under vand)
ROM: 32Mb 
RAM: 32Mb
OS kompatibel: Android, iOS
App: Garett Tracker
menu sprog: Engelsk/Russisk/Polsk
Understøtter: GSM 900/1800/1900 MHz
Placeringsmåde: LBS
Funktioner: Dual control placering, fjernbetjening, telefonbog, intercom, ur, vækkeur, GEO placering, SOS nødalarm, alarm med lav effekt, fjernlukning, belysning, spil, kamera, galleri, lommelygte, historik
Str: 238x44x15mm
simkort: mikrosim: GSM,GPRS 2G band (850/900/1800/1900)
Bemærk: Uret kan kun benytte 2G simkort
Pakken indeholder:
1 x Smartwatch Sweet - smartwatch til Børn m/kamera - Vandtæt / GPS / SOS / Alarm - Sort
1 x Opladerkabel
1 x Manual (engelsk)