Royalty Line Støbt alu Grydesæt i 14 dele - Alle typer komfur - Rød

Tilbudspris 1.099,00 DKK Regulær pris 1.299,00 DKK
Fri fragt
Ikke på lager
Produkt nummer
83901

Royalty Lines nye gryde- og pandesæt er konstrueret af trykstøbt aluminium og marmor for uovertruffen holdbarhed og perfekt ydeevne. Derudover har flere af redskaberne aftageligt håndtag ved tryk på en enkelt knap. Seriens imponerende gryder og pander tilberedes hurtigt og jævnt og opnår den ideelle kombination af økonomi og lækkerhed. Aluminiumet giver mulighed for hurtig og jævn opvarmning af gryden, mens du takket være glaslågene kan tjekke maden uden at åbne dem og dermed miste kostbar varme. Sættet indeholder en række populære størrelser, så du altid har det redskab, du har brug for.

Non-stick marmorbelægning: Dens non-stick marmorbelægning beskytter din mad og din gryde endnu mere. Glem alt om brændte madrester, der bliver ét med bunden og ødelægger alt, hvad du har lavet. Marmoren giver ekstra antibakteriel beskyttelse, samtidig med at den er imponerende holdbar.

Nemt og hurtigt: Royalty Lines banebrydende teknologi vil tage dine hænder fra den lethed, som den tilbyder dig. Alt du skal gøre er at beslutte, hvad du skal lave mad.

Kvalitet og præcision er de to drivkræfter bag Royalty Line. Siden grundlæggelsen har Royalty Line fokuseret på at levere avanceret koncepter og design af køkken- og husholdningsprodukter til verdensmarkedet. Royalty Line har sat sig et mål om at tilbyde sine brugere de nemmeste, mest komfortable, holdbare og innovative produkter på nutidens stærkt konkurrenceprægede marked. Royalty Line fokuserer på at levere en bred vifte af varer, der dækker det mest basale brugselement i køkkenet og på bordet hos brugeren. Hvert element fra dets konceptidé til designkonstruktionen er lavet for at appellere og tilfredsstille dets brugere. At følge med i verdens trends og den stadigt voksende efterspørgsel efter højkvalitets, holdbare og iøjnefaldende produkter er Royalty Lines mission.

Specifikationer:
Brand: Royalty Line
Non-stick og antibakteriel marmorbelægning
Holdbar og let ramme af trykstøbt aluminium
Speciel knap til at fjerne håndtag på pander og gryder
Ekstra silikonegreb til gryder
Velegnet til alle komfurtyper: Induktion, el, gas, keramik og halogen

Pakken indeholder:
1 x Royalty Line Støbt alu Gryde & pandesæt i 14 dele - Alle typer komfur - Rød

Dette sæt har følgende:
1 x Gryde med glaslåg ø 28 x 14 cm.
1 x Gryde med glaslåg ø 24 x 14 cm.
1 x Gryde med glaslåg ø 20 x 10 cm.
1 x Gryde med aftageligt håndtag + glaslåg ø 16 x 8 cm.
1 x Pande med aftageligt håndtag ø 24 x 6,5 cm.
1 x Stegepande med aftageligt håndtag ø 28 x 6,5 cm.
4 x Aftagelige silikonehåndtag