Royalty Line Springformsæt i 3 dele - Non-Stick - Sort

Tilbudspris 99,00 DKK Regulær pris 129,00 DKK
På lager
Produkt nummer
88068

Kom i gang med madlavningen med disse skønne springforme med god kapacitet. Der er non-slip belægning, så fyldet ikke hænger fast. Brug springformene til at lave lækre retter i ovnen

Aftagelig bund og hurtig udløsning
Den aftagelige bund gør det meget hurtigere og nemmere at fjerne kagen. Du kan arbejde hurtigere med bedre resultater. Hurtig udløsning giver mulighed for en jævn og nem udløsning.

Dobbelt lag non-stick belægning
Non-stick belægningen gør fjernelse af kager til et stykke kage, ingen blomstring nødvendig, beskadig aldrig en kage igen, fordi en del af den klæber til kageformen, belægningen er sikker og sund uden skrappe kemikalier eller farlige stoffer.

HØJE TEMPERATURER OP TIL 230C
Højkvalitetsstålet i dette non-stick bagesæt er modstandsdygtigt over for vridning, spring og bøjning, selv ved høje temperaturer op til 230C. Vores bradepandesæt er velegnet til ovne, varmluftsovne og brødovne

Kvalitet og præcision er de to drivkræfter bag Royalty Line. Siden grundlæggelsen har Royalty Line fokuseret på at levere avanceret koncepter og design af køkken- og husholdningsprodukter til verdensmarkedet. Royalty Line har sat sig et mål om at tilbyde sine brugere de nemmeste, mest komfortable, holdbare og innovative produkter på nutidens stærkt konkurrenceprægede marked. Royalty Line fokuserer på at levere en bred vifte af varer, der dækker det mest basale brugselement i køkkenet og på bordet hos brugeren. Hvert element fra dets konceptidé til designkonstruktionen er lavet for at appellere og tilfredsstille dets brugere. At følge med i verdens trends og den stadigt voksende efterspørgsel efter højkvalitets, holdbare og iøjnefaldende produkter er Royalty Lines mission.

Specifikationer:
Brand: Royalty Line
Let og holdbart design
Nem at rengøre
Ovnsikker
Aftagelige silikonehåndtag
Non-Stick belægning belægning
Tåler opvaskemaskine (det anbefales dog at vaske opvasken i hånden til langtidsbrug)

Pakken indehøolder:
1 x Springform ø28 x 9 cm
1 x Springform ø26 x 9 cm
1 x Springform ø24 x 9 cm