Royalty Line Muffinform - Non-Stick belægning - Plads til 6 stk.

Tilbudspris 79,00 DKK Regulær pris 109,00 DKK
På lager
Produkt nummer
88072

Kom igang med at lave dine egne lækre muffins med denne skønne bakke med plads til 12 muffins, lavet i kvalitetsmateriale og Non-stick belægningen gør det nemt at håndtere dine muffins.

Non-stick
Royalty Line Premium Non-Stick Bakeware har en super-holdbar non-stick belægning for nem frigivelse af mad og hurtigere rengøring.

Ekstra store håndtag for bedre greb med silikone
Større håndtag på vores Royalty Line pander gør det nemmere at komme ind og ud af ovnen, især med ovnluffer.

Tåler opvaskemaskine
Muffinformen tåler opvaskemaskine, så du ikke skal bruge meget tid i køkkenet på at gøre rent.

Kvalitet og præcision er de to drivkræfter bag Royalty Line. Siden grundlæggelsen har Royalty Line fokuseret på at levere avanceret koncepter og design af køkken- og husholdningsprodukter til verdensmarkedet. Royalty Line har sat sig et mål om at tilbyde sine brugere de nemmeste, mest komfortable, holdbare og innovative produkter på nutidens stærkt konkurrenceprægede marked. Royalty Line fokuserer på at levere en bred vifte af varer, der dækker det mest basale brugselement i køkkenet og på bordet hos brugeren. Hvert element fra dets konceptidé til designkonstruktionen er lavet for at appellere og tilfredsstille dets brugere. At følge med i verdens trends og den stadigt voksende efterspørgsel efter højkvalitets, holdbare og iøjnefaldende produkter er Royalty Lines mission.

Specifikationer:
Brand: Royalty Line
Silikonehåndtag.
Velegnet til opvaskemaskinen.
Velegnet til alle typer ovne og kan varme op til 230°.
Bageformsmål 30 x 18 x 3 cm

Pakken indehøolder:
1 x Royalty Line Muffinform - Non-Stick belægning - Plads til 6 stk.