Royalty Line Bradepande med låg 42 x 28,5 cm - Non-slip belægning

Tilbudspris 89,00 DKK Regulær pris 119,00 DKK
Ikke på lager
Produkt nummer
88069

Takket være marmoroverfladen sparer du både penge på energiudgifter og den tid, du bruger i køkkenet. Fordelen er også fremragende varmeledningsevne, når varmen fordeles jævnt og hurtigere over hele overfladen af bageformen. Marmoroverfladen er lavet på en miljøvenlig måde, så din mad forbliver fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Du vil helt sikkert også sætte pris på plastiklåget, hvormed du kan opbevare det endelige resultat fra ovnen i bageformen, uden at det tørrer ud.

OBS.: Låget hører ikke hjemme i ovnen!

Aftagelige håndtag og antibakteriel keramisk overflade
Aftagelige silikonehåndtag. Håndtagene på bradepanden forbliver altid kølige, de er lavet af en blanding af bakelit og silikone. De er ergonomisk designet til at maksimere komfort, stabilitet og sikkerhed. Antibakterielle marmorkeramiske belægninger ændrer ikke smag eller forårsager lugt. Kan vaskes i opvaskemaskinen. Velegnet til alle typer ovne og kan varmes op til 230°.

Kvalitet og præcision er de to drivkræfter bag Royalty Line. Siden grundlæggelsen har Royalty Line fokuseret på at levere avanceret koncepter og design af køkken- og husholdningsprodukter til verdensmarkedet. Royalty Line har sat sig et mål om at tilbyde sine brugere de nemmeste, mest komfortable, holdbare og innovative produkter på nutidens stærkt konkurrenceprægede marked. Royalty Line fokuserer på at levere en bred vifte af varer, der dækker det mest basale brugselement i køkkenet og på bordet hos brugeren. Hvert element fra dets konceptidé til designkonstruktionen er lavet for at appellere og tilfredsstille dets brugere. At følge med i verdens trends og den stadigt voksende efterspørgsel efter højkvalitets, holdbare og iøjnefaldende produkter er Royalty Lines mission.

Specifikationer:
Brand: Royalty Line
Aftagelige silikonehåndtag.
Den holdbare og lette ydre krop i aluminium giver fremragende jævn varmefordeling til hurtigere madlavning.
Miljøvenlig premium non-stick marmor keramisk lag.
Antibakteriel marmor keramisk belægning ændrer ikke smag eller absorberer lugt.
Velegnet til opvaskemaskinen.
Velegnet til alle typer ovne og kan varme op til 230°.
Bageformsmål 42 x 28,5 x 4,5 cm

Pakken indehøolder:
1 x Royalty Line Bradepande med låg 42 x 28,5 cm - Non-slip belægning