PLATINET Cross Udendørs Vandtæt Højttaler 5W - Blå

Tilbudspris 199,00 DKK Regulær pris 449,00 DKK
På lager
Produkt nummer
79096

Er det på motorCROSS man kan skal høre musik? Nok ikke, men hvis du skulle være i tvivl så hvil dig og tænk, mens du lytter til din yndlingsmusik fra Platinets letteste Cross højttaler! Du kan nemt fastgøre den til din rygsæk uden at øge vægten.

DIN MUSIK OVERALT: Strand eller bjerge? Sne, regn eller varme? Det er lige meget! Denne udendørs højttaler kan stå imod alt, takket være IPX5-standarden som giver komplet beskyttelse mod kraftig regn og sne.

BEKVEMMELIGHED ER NØGLEN: Højttaleren er blevet udstyret med komfortable holdere, som gør at du nemt kan fastgøre den til tøj, rygsækken eller end hvor du vil.

STORE KNAPPER: Takket være de store hævede knapper behøver du ikke engang at se på højttaleren for at skrue op, skrue ned eller skifte sang.

BARE LYT: CROSS-modellen er blevet udstyret med en 5W højttaler med et 360-graders lydsystem, som gør at lyden er dybere og højere. Den kraftfulde bass er det perfekte højdepunkt til din yndlingsmusik.

MUSIK UANSET HVOR: Weekend uden strøm? Intet problem! Det 800 mAh batteri i CROSS højttaleren vil tillade op til 6 timers uafbrudt musikafspilning. Opladning af batteriet tager 2,5 timer.

Specifikationer:
Brand: Platinet
Model: Cross
Højttalere: 5W
Bluetooth-lydindgang, v3.0+EDR
Vandtæt IPX5
Støvtæt
Bluetooth rækkevidde op til 10m
Indbygget batteri: 800mAh / 3,7V
Opladningstid: 2,5 timer
Spilletid: Op til 6 timer
Mål: 115 x 35 mm
Vægt: 178g

Kompatibel med:
Smartphones, tablet eller PC med Bluetooth funktion

Pakken indeholder:
1 x PLATINET Cross Udendørs Højttaler 5W IPX5 - Blå