PICUN W19 - Pro Bluetooth V5.0 Ear-Pods Høretelefoner - Med opladerbox - Smart Touch - Sort

Tilbudspris 169,00 DKK Regulær pris 399,00 DKK
Ikke på lager
Produkt nummer
63577

Super flot designede In-Ear Høretelefoner, disse EarPods leverer på lyden, og du kan nyde musikken til fulde med rene kontraster og god Bass. Med disse kvalitets TWS Høretelefoner bliver du ikke skuffet, du får ikke bare fremragende lyd, du får også en FED opladerbox og alt sammen i flot design og rigtig lækker lækker og normalt vil du skulle betale langt mere for lignende modeller på markedet. Du får det nyeste og lynhurtige Bluetooth V5.0 som giver mere stabil tilslutning og bedre lyd og helt nyt Chipsæt optimerer endnu mere på både lyd og stabiliteten. Den indbyggede mikrofon har en fantastisk lyd, så du kan besvare og foretage opkald, mens du er på farten, uden at skulle slippe hænderne fra rattet.

Touch Funktion, Dette sæt er med den nyeste Touch funktion, dette er mere brugervenligt og giver dig fuldt kontrol over både musik og opkald. Med blot et enkelt touch på højre eller venstre høretelefon kan du afspille/pause musikken og holder du fingere lidt længere tid vil de slukke/tænde. Læs grundigt manualen og lær alle de forskellige touch funktioner og øv dig med de rette antal touch og hurtigt er du fortroligt med dette

Opladerbox, du får masser af spilletid og på en enkelt opladning får du op til hele 4 timers uafbrudt musiktid og standbytiden er imponerende 120 timer og med opladerboxen kan du oplade dine høretelefoner op til 3-4 gange yderligere, dette giver virkelig meget musik glæde, afspil og tal ligeså meget du har lyst til og opladerboxen fylder ikke mere end du nemt kan have den med overalt.

Vandtæt og svedtæt design gør du med fordel kan bruge dine nye EarrPods til alle formål og alle udendørs aktiviteter. Brug dem overalt, uanset om det er i fitness centret eller i sofaen, så kan du til fulde nyde musikken.

Automatisk parring, efter du første gang har taget dem ud af boxen og tilsluttet til Bluetooth manuelt på din enhed, vil de herefter automatisk parres og tilslutte sig din enhed når du tager dem ud af boxen. Sæt dem tilbage i opladerboxen når du ønsker at slukke for strømmen på dem.

Med dette sæt TWS Høretelefoner vil du være klædt på, de både ser godt ud og så leverer de på alle parametre.

Specifikationer:
Brand: PICUN
Model: W19B
Bluetooth: V5.0
Bluetooth chip: Jerry AC6936
Bluetooth afstand: 10M
Frekvens: 20-20000HZ
Batteri kapacitet høretelefoner: 50mA
Batteri kapacitet opladerbox: 500mA
Opladningstid: 2.5 timer
Spilletid: 4-5 timer
Speaker: 10MM
Sensitivitet: 103±3dB
Impedans: 16Ω
Mikrofon sensitivitet: -42DB±1DB
Output impedans: 450Ω (max).at1KHZ
Automatisk parring
One-Button smart touch
Vandtæt: IPX4

Kompatibel med:
ALLE enheder med Bluetooth

Pakken indeholder:
1 x PICUN W19 - Pro Bluetooth V5.0 Ear-Pods Høretelefoner - Med opladerbox - Smart Touch - Sort
1 x Opladerkabel
1 x Brugermanual (engelsk)