Original Dudao U9B Single Bluetooth Høretelefon til Bil/Kontor - Sort

Tilbudspris 89,00 DKK Regulær pris 129,00 DKK
På lager
Produkt nummer
82839

Mini single headset, dette headset er på grund af sin lille størrelse praktisk talt er usynligt for andre mennesker. Den er i hvert fald så let og behagelig, at det er let at glemme det selv. Et godt valg for alle, der praktisk talt aldrig forlader deres headset.

Miniaturestørrelse, maksimal komfort - Håndsættet er virkelig lille og ekstremt let, takket være hvilket det er ekstremt diskret og ikke forårsager ubehag, selv efter flere timers ophold i øret. Tilbehøret passer perfekt til dit øre, uanset om du placerer det i højre eller venstre øre.

Bluetooth 5.0 - Brugen af moderne Bluetooth-teknologi er en garanti for øjeblikkelig transmission/modtagelse af signalet, og dermed fremragende samarbejde mellem håndsættet og smartphonen. Ingen unødvendige fejl eller forsinkelser.

Enkelt design - Én hånd er nok til komfortabelt at betjene tilbehøret. Med dens hjælp kan du blandt andet besvare/afvise opkald, styre musik (afspil/pause).

Bred kompatibilitet - Sættet fungerer med alle typer enheder udstyret med Bluetooth-teknologi. Fra smartphones til tablets og musikafspillere til bærbare computere.

Specifikationer:
Brand: Dudao
Model: U9B
Bluetooth: V5.0
Frekvens: 50HZ ~ 20Khz
Højttalere: Φ8mm @ 32ohm
Rækkevidde: ≤10 meter
Arbejdstid: ca. 4 timer
Opladningstid: cirka 1 time
Standbytid: ca. 40 timer
Batterikapacitet: 40 mAh
Materiale: ABS + PC

Pakken indeholder:
1 x Original Dudao U9B Single Bluetooth Høretelefon til Bil/Kontor - Sort