Joyroom Magnetisk Trådløs Biloplader 15W - Magsafe kompatibel - Sort

Tilbudspris 199,00 DKK Regulær pris 269,00 DKK
På lager
Produkt nummer
85208

Denne Joyroom kvalitets oplader til bilen med MagSafe trådløs opladningsmulighed er en gadget, der vil blive værdsat af enhver chauffør. Dens universelle design gør det muligt at passe til de fleste luftventiler, hvilket gør det ekstremt nemt at installere. Muligheden for 360° rotation sikrer perfekt placering af telefonen til brugerens behov. Holderen er perfekt til Apple-enheder, der har MagSafe trådløs funktion. Det er dog nok at benytte et cover med indbygget magnet så telefonen kan sidde fast for at udnytte de muligheder opladeren giver.

Trådløs og lynhurtig opladning
Den trådløse opladningsfunktion er især værdsat af dem, der bruger specielle applikationer, såsom navigation, på vejen. Takket være denne mulighed behøver du ikke bekymre dig om, at din telefons batteri pludselig aflades, og du vil fare vild i et ukendt område.

360° roterende hoved
Holderen er udstyret med et roterende hoved, der tillader enhver positionering af telefonen. Takket være dette kan du altid se smartphonen perfekt, hvilket ikke kun udmønter sig i høj komfort under kørslen, men også i sikkerhed

Specifikationer:
Brand: Joyroom
Type: Bilholder med MagSafe trådløs oplader
Indgang: 5V / 2A 9V / 2A 12V / 1,5A
Udgang: 5W / 7,5W / 10W / 15W (MAX)
Indgangsgrænseflade: USB Type C
Størrelse: 60x82 mm
Vægt: 86 g
Materiale: ABS + PC
Opladningsafstand: ≤8MM
Indstillingsmulighed: 360° vinkel

Pakken indeholder:
1 x Joyroom Magnetisk Trådløs Biloplader 15W - Magsafe kompatibel - Sort
1 x USB-C kabel