Galaxy Z Fold4 Tilbehør

Samsungs nyeste stjerneskud, Galaxy Z Fold 4, er endelig blevet lanceret, og det fejrer vi hos Capida.dk med lave priser på alt det bedste tilbehør til din Galaxy Smartphone. Her på hjemmesiden kan du finde alt fra covers og beskyttelsesfilm til opladere. Find alt tilbehør til Sasmung Galaxy på Capida. 

Tilbehør til Samsung Galaxy Z Fold 4

Den danske sommer byder på mange gode ting: Fortryllende strande i sommervarmen, sommermodne jordbær og sene sommernætter med vennerne. 

- Men nu kan endnu en ting tilføjes til listen, da Samsung har valgt at lancere deres to nyeste smartphones, som er de nye, smarte Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Z Fold 4. Disse smartphones bringer det klassiske Flip og Fold-tema tilbage. Dette krydrer de blot med en højfunktionel og hurtig smartphone. 

Hvis du følger dette link kan du finde et overblik over alt vores tilbehør til Samsung Galaxy Z Flip 4, som på mange områder deler tilbehør med Z Fold 4. 

Hvis du har været så heldig at anskaffe dig en af disse fantastiske, nye smartphones, kan det helt klart anbefales, at du gør alt for at holde denne i topform. For at hjælpe dig med dette får du her nogle gode råd til tilbehør, som du kan købe, for at forbedre oplevelsen og levetiden på din Galaxy Z Fold og Flip

Hvis du virkelig vil nyde den smarte Galaxy Fold skærm, som altså kan foldes ud til dobbelt størrelse, så burde du anskaffe dig en smart Samsung Galaxy Z Fold 4 Touch Pen. Med denne pen kan du nemt og hurtig manøvrere rundt på den store skærm uden at efterlade fedtede fingre eller andet snavs på skærmen. 

Hvis du i stedet ønsker at holde din Galaxy Z Fold 4 beskyttet mod hverdagens mange strabadser, bump og skader, så kan det anbefales at anskaffe et af vores lækre covers eller etuier. 

Denne nye Galaxy Z Fold generation 4 ligner på rigtig mange områder sin forgænger, som var generation 3. Dette betyder blandt andet, at du snildt kan bruge dit Fold 3 cover eller oplader på din nye generation 4 Galaxy Z Fold. 

På Capida.dk har vi også et hav af forskellige Samsung Galaxy Z Fold 3 Cover, hvor du både kan finde klassiske Galaxy z flip3 leather cover, men også samsung galaxy z flip 3 cover. 

Du kan finde alt tilbehør til Samsung Galaxy Z Fold 3 lige her!

Samsung Galaxy Z Fold 4 Cover

Synes du også, at det er forvirrende med alle de nye Galaxy-modeller, som hele tiden bliver udgivet? Og har du også svært ved at finde et cover, som passer lige præcis til din smartphone? - Hvis ja, så kan vi snildt hjælpe dig!

På Capida.dk har vi nemlig en hel kategori fyldt med forskellige covers, etuier og skærmbeskyttere, som er kompatible med både Samsung Galaxy Z Fold 4 og lillebroderen Z Fold 3. 

Alle disse covers og etuier har vi specielt udvalgt, da de udmærker sig i sine beskyttende egenskaber og materialer af højeste kvalitet. Her kan du både finde etuier i et blødt og klassisk lædermateriale, men også nye og moderne covers i hård plast. 

Med andre ord kan du ikke gå galt i byen, hvis du vil købe et godt og beskyttende cover til samsung galaxy fold Z

- Du kan finde det helt perfekte Samsung Galaxy Z Fold 4 Cover her på Capida.dk 

Hvis du er typen, der godt kan lide at have kontrol over alle detaljer i dit liv, så burde du supplere dit cover eller etui med et af vores hærdede beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy Z Fold 4. 

Frontskærmen på en smartphone er altid et utroligt sårbart område, som kan være svært at beskytte 100% med et cover. Vores skærmbeskyttere er derimod specielt designet til at beskytte frontskærmen mod ridser, bump og snavs. Glasset er både hærdet og behandlet med anti-eksplossions funktion.

Derudover er dette beskyttelsesglas ultratransparent og gennemsigtigt, så det ikke tager noget fra brugeroplevelsen eller skærmfølelsen. 

 

Samsung Galaxy Z Fold 4 Oplader

På Capida.dk har vi selvfølgelig også en masse produkter, der sikrer, at din smartphone får en hurtig og sikker strømforsyning. 

Her har vi alt fra originale opladere og kabler til trådløse opladere og Docking Stations - Dette kommer vi nærmere ind på nu

Som tidligere nævnt minder denne nye Galaxy Z Flip genetation 4 meget om sin forgænger. Dette betyder også, at du snildt kan bruge en samsung galaxy z flip 3 oplader eller fold 3 oplader til din nye Galazy Z Fold generation 4 smartphone. 

Faktisk er langt de fleste Galaxy-smartphones designet til at kunne bruge den samme lader. Størstedelen af disse Galaxy-smartphones benytter sig nemlig af et USB-Type C kabel, som blot skal tilkobles den rigtige USB-adapter. 

Så hvis blot du ejer et USB Type-C kabel, så har du egentlig ikke noget at bekymre dig om i forhold til størmforsyning. Du kan finde et Samsung Galaxy USB-C kabel lige her. Ligeledes kan du finde et samlet overblik over alle vores Samsung Galaxy Z Fold 4 oplader lige her!

Hvis du istedet er lidt moderne, og for længst er gået væk fra de klassike laderkabler og adaptere, så har vi også en række smarte intiativer, som du også kan benytte til at oplade din Galaxy Z Fold 4. 

Eksempelvis kan du finde alt tilbehør til din bil, som for alvor gør bilturen til en dans på røde roser. Alt dette har vi samlet i kategorien Samsung Galaxy Z Fold 4 Bil Tilbehør. I denne kategori kan du finde mange forskellige produkter; Eksempelvis kan du finde den helt perfekte oplader til bilen eller en smart z fold 3 bilholder. 

Med en Samsung Galaxy Biloplder kan du altid oplade din smartphone, men du kører i din bil. Disse opladere skal blot placeres i cigarettænderen, hvorefter du har uendelige adgang til strøm, så længe bilen er tændt. 

Hvis du vil have endnu mere frihed, så kan du også købe en af vores mange fantastiske powerbanks. Med en powerbank har du nemlig muligheden for at oplade din smartphone uafhængigt af tid og sted. 

Hvis du kigger på powerbanks, støder du nok på en meget vigtig betegnelse; mAh

Betengelsen mAh bruges til at beskrive kapaciteten for strøm. Derfor betyder et højere antal mAh, at din powerbank kan opbevare mere strøm. Du kan finde den perfekte Samsung Galaxy Z Fold 4 Powerbank lige her.