Galaxy S8 Tilbehør

Samsung Galaxy S8 tilbehør

Det er tydeligt at Samsung har lagt alle kræfter i denne Galaxy S8, det er en virkelig smuk telefon, og er forbedret på nærmest alle områder. Denne udgave er forsynet med en 5,8” Infinity Skærm, med edge teknologi, der omslutter hele fronten og giver brugeren en helt unik oplevelse, og vil især højne hele streaming oplevelsen. Det er muligt at dele skærmen op i to vinduer, og udføre 2 opgaver samtidig. Og kameraet er også forbedret i forhold til forrige model. Batteritiden er kraftigt forbedret, og den er også blevet mere støv og vandtæt. Den leveres i farverne, Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Arctic Silver og Mable Gold.

Galaxy S8 tilbehør der beskytter din telefon

Det er ikke helt billigt at anskaffe sig en af de bedste Smartphones på markedet, og derfor bør den beskyttes godt. Din investering I det rigtige udstyr kan godt betale sig, og den bør beskyttes fra starten, før eventuelle uheld indtræffer. Køb et panserglas så skærmen er maksimalt beskyttet mod ridser og fedtstoffer og hændelige uheld. Beskyttelse til skærmen fylder eller vejer ikke meget, og ændrer ikke ved følsomheden på din skærm, og så gør et beskyttelsesglas det meget mere rengøringsvenligt. Køb også et cover, det vil give essentiel beskyttelse mod stød og slag, samt væske man ikke lige har set før man lægger den på bordet. Adskillige modeller har indbyggede kortslots til dine favoritkort, og kan gøre en pung overflødig. Mange modeller har indbygget stand, for håndfri visning af alle de programmer du elsker at følge, så kan du blot læne dig tilbage, men din enhed står trygt på bordet. Vælg et smart læder cover, gummi/silikone eller hardcover, der er masser af flotte designs og farver at vælge imellem.

Tilbehør der giver strøm

Selvom der ofte følger et opladerkabel med til din telefon, så er det ofte ikke nok. Det kan være nødvendigt at have et ekstra kabel på sit arbejde, og bare generelt i tasken, så slipper du for hele tiden at medbringe det eneste kabel du har. Der findes også rigtig fede oplader docks, de er geniale til kontoret og på natbordet i hjemmet, det er væsentligt nemmere end at tilslutte en ledning, og så ser de elegante og stilrene ud. Der findes også masser af opladere/adaptere til bilen og til rejsen. Se blot i vores menuer Oplader/kabler og Til Bilen.

Galaxy S8 tilbehør der giver god lyd

Det er altid rart når musikken ikke skratter, derfor sørg for at investere i et par ordentlige høretelefoner, ofte er standardmodellen der følger med telefonen ikke tilstrækkelig, og ofte sidder de ikke godt i øret. Vi fører et godt udvalg af høretelefoner i høj kvalitet, og som holder lyden i øret, så du får den fulde glæde af al din musik. En fed Bluetooth højttaler er heller ikke til at undvære. Når sommeren er over os vil vi gerne ud og nyde det gode vejr med god musik, og vores små flotte højttalere er både robuste og er en fryd for øjet. Tilslutningen er nem, og måske det bliver din foretrukne musikkilde i hjemmet.

Tilhehør til den aktive

Vi har ikke glemt dig som træner meget, eller som nyder en gåtur. Vi har et godt udvalg af smarte og flotte sportsarmbånd til din smartphone. Din enhed vil sidde sikkert på armen, og føles ikke i vejen når du træner. Bagefter kan du følge hvordan træningen er gået via intelligente apps. Der findes også et stort udvalg af praktiske holdere til din cykel, de giver virkelig værdi for alle pengene, udover cykeldata kan du også nemt benytte din enhed som gps.

Tilbehør til den rejseglade

Når du skal afsted vil en powerbank give mange ekstra kvalitetstimer med din telefon, du har altid strøm til alle dine billeder og til alle dine streaming oplevelser. Der findes mange flotte designs, og de vejer eller fylder heller ikke meget. Husk også en rejseadapter, så er du sikker på du kan oplade alle dine enheder på stikkontakten. Og en selfiestang er et must, den vil give dig uerstattelige minder, med sjove og unikke billeder, de findes i dag med Bluetooth teknologi, og er mere driftssikre

Vores store sortiment byder på mange flere spændende varer, brug vores menu i højre side og find de næste produkter til din enhed. Du finder også universalt tilbehør under diverse, tilbehøret her passer til de fleste smartphones/iPhones