Galaxy S23 5G Høretelefoner

Står du og mangler et par høretelefoner, og er du i tvivl om, hvilke høretelefoner du skal vælge? Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af forskellige høretelefoner til din smartphone eller iPad/Tablet. Her kan du være sikker på at finde de høretelefoner, der passer bedst til dine behov. Find alt tilbehør til mobil her. 

pr. side

Viser 1-36 af 173

Faldende orden
Side

Høretelefoner til enhver lejlighed - Vi har alle former for headset

Hvis du står og mangler et par nye høretelefoner, så er du ankommet til det helt rigtige sted. Hos Capida.dk har vi nemlig købt ekstraordinært stort ind, hvad høretelefoner og headsets angår, så du kan finde de helt rigtige høretelefoner.

Her kan du finde alt fra trådløse høretelefoner til høretelefoner med ledning. Hvis du foretrækker at sidde og hygge dig foran PlayStationen, kan du eksempelvis finde de helt perfekte høretelefoner til gaming - og hvis du pludselig får brug for noget frisk luft, kan du også finde de helt perfekte høretelefoner til træning og motion. 

Med andre ord kan du hos Capida.dk finde de høretelefoner, der passer bedst til dine behov. Elektronikken er i konstant udvikling, og nye innovative produkter bliver konstant slynget ud på markedet. Derfor kan det være svært finde hoved og hale i alle de nye høretelefoner.

Derfor vil vi nu give dig et overblik over vores høretelefoner. Du kan finde alle vores hørebøffer til mobil lige her. 

 

Høretelefoner - Perfekte som julegave

Høretelefoner er på mange måder den helt perfekte julegave. Du kan nemlig bruge et par gode, robuste høretelefoner til næsten enhver lejlighed. De er helt perfekte til gameren, der skal kunne fokuserer sig i sit spil, til kontormedarbejderen der vil holde kollegaernes støj ude eller til den modebevidste der ridder med på modebølgen

Hos Capida.dk kan du finde høretelefoner i alle størrelser, farver, kategorier og prisklasser. Derfor kan du glæde dit barn, barnebarn, din bedste kammerat eller dine forældre med et par høretelefoner. 

Juletiden er hjertenes fest, men julen kan til tider også være lidt hård ved pengepungen. Derfor har vi nedsat mange af vores høretelefoner, så du kan finde mange gode tilbud på vores høretelefoner. Derfor kan du købe et headset, der ikke er alt for hård ved økonomien. 

Spred uendelig meget glæde ved at give et par høretelefoner i julegave til dine nærmeste. 

 

 

Trådløse høretelefoner 

Her på capida.dk har vi samlet en hel kategori, der er fyldt med trådløse høretelefoner til din smartphone eller tablet. Med disse høretelefoner er du fri for den irriterende ledning, der altid bliver viklet ind i alting, og som tager en evighed af vikle ud igen. 

Alle vores trådløse høretelefoner kan forbindes via bluetooth, hvilket betyder, at du kan tilkoble dem til din smartphone, din tablet, din computer og alle andre produkter, der benytter sig af bluetooth. 

Vores Bluetooth høretelefoner er som skabt til musikelskeren, der nyder at høre musik på farten. Eller til chaufføren der kører det danske land tyndt, og som skal have en praktisk og håndfri løsning. 

Disse bluetooth høretelefoner er både praktiske og elegante, og kan bruges i stort set alle situationer - også til gaming eller hvis man lige skal have en lang samtale med vennerne. Du kan finde de helt perfekte Trådløse Høretelefoner lige her. 

 

Høretelefoner med ledning

Du kan naturligvis også finde de helt klassiske høretelefoner med ledning. Her har vi både høretelefoner med Lightning Stik eller høretelefoner med USB-C Stik. Begge disse produkter er kompatible med størstedelen af iPhones og Samsung smartphones. 

Disse smarte høretelefoner med ledning kommer med et kontrolpanel, der sidder på ledningen. Med dette kontrolpanel kan du sætte sangen på pause, skrue op eller ned og endda skifte sang uden at skulle fiske din smartphone op af lommen. 

Alle disse høretelefoner med ledning kan købes til billige priser, og de er lavet af god kvalitet, så de ikke går i stykker, hvis du taber dem. 

 

 

Høretelefoner til Gaming - Find Noise-Cancelling headphones

Gaming er blevet en større del af især unges hverdag, hvor de kan bruge flere timer foran skærmen, mens de spiller forskellige computerspil. Gaming er ligeldes også blevet et kommunikativt medie, hvor man kan sidde og snakke med sine venner, mens man spiller

Hvis man virkelig skal koncenterere sig om at dræbe alle zombierne i skydspillet eller slå sin kammerat i FIFA, så kræver det maksimalt fokus. Derfor går det heller ikke, at lyde fra omgivelserne forsyrrer ens koncentration. 

Derfor kan du få Noise-Cancelling Headphones, der altså lukker alt uønsket lyd ude. Hvis høretelefonerne skal bruges til gaming, så bør du også anskaffe dig et såkaldt Over-Ear headset, der altså dækker hele øret og derfor også lukker alt støj ude. Dette kan du læse mere om herunder. 

Du kan finde det helt perfekte Gaming Headset lige her. 

 

Forskellige typer af Headset; In-Ear, On-Ear eller Over-Ear

Hos Capida.dk ved vi, at det gør en stor forskel, hvilke høretelefoner man har på. Her kan du eksempelvis få høretelefoner, der sidder i øret, høretelefoner der sidder på øret eller høretelefoner der dækker hele øret. 

Dette er vigtigt at have for øje, når du udvælger dig dine nye høretelefoner, da dette har meget at sige i forhold til, hvad høretelefonerne skal bruges til. 

 

In-Ear høretelefoner - Perfekte til den aktive type

In-Ear høretelefoner er perfekte til dig, der ofte er på farten, og som derfor skal bruge høretelefoner, der ikke falder ud. Disse In-Ear høretelefoner er eksempelvis perfekte til dig, der nyder at motionere med musik i ørene. Her kan du altså løbe en tur eller cykle landevejene tynde med høretelefoner i - Helt uden at du skal bekymre dig

Find de perfekte In-Ear høretelefoner her på Capida.dk

 

Headset til bilen

I forlængelse af In-Ear høretelefoner kan du også finde et bredt sortiment af In-Ear Headset til bilen. Disse headsets er perfekte til dig, der bruger meget tid i bilen - uanset om det skyldes arbejde eller rejser. 

Disse Headsets til bilen er trådløse og kan forbindes via Bluetooth. Disse er altså perfekte, hvis du skal besvare opkald, mens du kører. At bruge en håndholdt telefon, imens man kører, er både farligt og ulovligt - Det er netop derfor, at dette trådløse Headset til bilen er smart. 

Her skal du blot trykke på en knap i headsettet, mens du har det på, hvorefter du kan modtage opkald. Find det helt perfekte Headset til bilen lige her. 

 

On-Ear Høretelefoner - Som skabt til musik-entusiasten

Disse høretelefoner er placeret på øret, dog uden at dække hele øret. Disse er perfekte til dig, som gerne vil bruge høretelefonerne til at høre musik, men som på samme tid også gerne vil skåne dine øre for skader og høreproblemer. 

Disse er praktiske og kan nemt tages med på farten, så du kan høre alle dine yndlingsnumre i bussen på vej til skole, eller mens du sidder fordybet i en arbejdsopgave. Mange af disse On-Ear høretelefoner er trådløse og kan forbindes via Bluetooth, hvilket gør dem utroligt nemme at have med på farten. 

Find dine nye On-Ear Høretelefoner lige her. 

 

Over-Ear Høretelefoner 

Hvis du virkelig har behov for at koncentere dig om dit spil eller om arbejdet, og ikke vil have noget forstyrrende larm fra dine omgivelser, så er disse Over-Ear høretelefoner helt perfekte til dig. 

Disse er nemlig Noise-Cancelling, så du virkelig kan fordybe dig i det, som du er igang med, når du har disse høretelefoner på. Over-Ear høretelefoner er derfor helt perfekte til Gaming, hvor lyden spiller en helt afgørende rolle. 

Du kan finde et bredt udvalg af disse Over-Ear Høretelefoner på Capida.dk,