Iphone 7 Covers

iPhone 7 covers til markedets laveste priser

pr. side

Viser 1-36 af 91

Faldende orden
Side

Mobil cover til din iPhone 7

Det kan godt betale sig at investere I det rette udstyr til din smartphone, denne populære model har helt sikkert ikke været billig, derfor er der også vigtigt at den bliver beskyttet omhyggeligt. Uanset dit formål med at købe et cover til iPhone 7, vil den passe godt på din enhed. Det varierer hvor meget beskyttelse du får, nogle beskytter på alle sider, hvor andre kun dækker bagsiden. Du bliver her guidet igennem de muligheder vi tilbyder af iPhone 7 cover, og så er det helt op til dig at vælge hvad du foretrækker.

Læder covers:
En stilren og elegant lædercase er favoritten hos rigtig mange, de giver som oftest den bedste allround beskyttelse, da de dækker begge sider af din telefon. Det er også her de fleste udgaver findes med plads til betalingskort og visitkort eller billeder. De kan nemt erstatte din pung, og det giver plads til mere i lommerne, og så kan de fleste foldes, således at du kan stille din iPhone på bordet og nyde alverdens underholdning, mens du kan slappe af i stolen. Og uanset om du ønsker neutrale eller farverige mobilcover iPhone 7 omslag, så findes det hele hos Capida.

Gummi covers:
Enhver børnefamilies iPhone 7 cover favorit, med sin bløde struktur og skridsikre egenskaber, undgår du at telefonen nemt glider ud af lommen eller ned af bordet. Materialet er hårdfør mod fald, og nemt at gøre rent når der kommer snavs eller lidt væske på. Kanterne på coveret er som regel hævede, det beskytter skærmen når forsiden vendes nedad, det er dog en god ide at sætte et beskyttelsesglas på, det giver ekstra tryghed. Det fleksible tpu materiale er nemt at påsætte eller tage af, oh der er et væld af farver og mønstre at vælge imellem.

Hardcovers:
Ønsker du et cover til iPhone 7, som ikke fylder meget? Så er svaret her, enkle og diskret transparente cases, de dækker bagsiden og kanterne, og er modstandsdygtige mod ridser og daglig slitage. Der findes også luksuriøse slanke designs med børstet look, og som yder fremragende beskyttelse, især hvis du samtidig har købt et beskyttelsesglas til skærmen. Du har alle muligheder for at hæve udseendet på din enhed, vi har præsenteret dig for mulighederne, du tager beslutningen.

Har du nu besluttet dig for hvilken model du ønsker? Valget er helt op til dig, men vi håber du er klogere på hvilken udgave der er lige dig. Det kan være du er på et bestemt budget, og blandt vores store og flotte sortiment finder du priser i alle ender, alle til den rigtige pris. Ønsker du lidt udover det sædvanlige så se hele vores udvalg af eksklusive omslag, der giver dig stil og skaber misundelse. Et iPhone 7 cover er ikke kun pynt, det værne sikkert om din telefon og skaber tryghed til din hverdag. Skulle du tabe din enhed, så sørg i det mindste for at øge dine odds med de bedste cover til iPhone 7, du har investere en del, og det vil være synd om du sparede de sidste få kroner, der kan have afgørende betydning. Mobilcover iPhone 7, valget er dit og skulle du efter vores præsentation være i tvivl om valget så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice og spørge os til råds.