Iphone 7 Plus Tilbehør

Alt i tilbehør til iPhone 7 Plus

Din smartphone fortjener at blive forkælet med tilbehør af god kvalitet, og vi har sammensat et stort og spændende sortiment af aktuelle produkter der løfter din enhed til det næste niveau. Så meget vi bruger vores mobiltelefon kan man ikke nøjes med standardudstyret, og der findes mange gode grunde til at investere i endnu mere udstyr. Der er selvfølgelige det helt basale, og det er beskyttelse, men du skal også tænke på hvilke steder du benytter din telefon meget, det kan være på kontoret, i bilen eller andre steder, og der findes nyttigt tilbehør til alle situationer, som vil gøre din hverdag lettere.

Beskyt din iPhone 7 Plus

Det er altid vigtigt at sørge for den rette beskyttelse, og det behøver ikke ødelægge designet på din iPhone. Vi har alt i flotte covers, de vil værne godt om din enhed og de findes med forskellige funktioner, som stand, kortslots, pung og vi tilbyder flere typer af materialer. Suppler med et beskyttelsesglas, så er både bagsiden og din skærm fuldt beskyttet.

Opladere

Der er sikkert et par steder hvor du benytter din mobil allermest, sørg for at have let adgang til strøm. Er det på kontoret, vil en oplader dock være en fantastisk idé, den står flot på bordet, og du placere blot din enhed på den, og så har du altid taletid nok, samtidig ved man også altid hvor telefonen er. Går du ofte på cafe eller andre steder, så kan det være praktisk med et ekstra opladerkabel i tasken, det koster ikke meget, men du undgår at blive irriteret over ikke at kunne færdiggøre dine opgaver. Og kører du meget rundt, så finder i alt i adapter og kabler i til bilen.

Kvalitetstid med din iPhone

Uanset om det er sommer eller vinter, vil en smart lille Bluetooth højttaler altid øge glæden, du får fremragende lyd indpakket i elegant design. Nyd musikken i soveværelset inden du går i seng, eller tag den med ud i naturen om sommeren, og med på rejsen, du skal ikke døje med ledninger, og der er ikke begrænsninger for hvor du kan bruge den. Og de steder hvor der skal tages hensyn til omgivelserne, vil et par gode høretelefoner være fornuftigt, og til at nyde alle streaming oplevelserne på din skærm.

Tilbehør til turen

Hvor går turen hen? Uanset destinationen eller transportformen, så finder du her flere muligheder for at nyde din ferie i endnu højere grad. En powerbank vil give ekstra timer til din mobil, uanset om det er til flere billeder, spil eller til film, så får du altid glæde af aldrig at løbe tør for strøm. En selfiestick kan benyttes alle steder til at opnå flotte fotos, og skabe god stemning. Vi tilbyder også alle typer af holdere, til cyklen, til bilen, og til hylden i hjemmet. Og hvad med et hukommelseskort, så øger du dine muligheder for at tage endnu flere fotos og videoer, uden at de gør din smartphone tungere.

iPhone 7 Plus blev lanceret i 2016 og er en større udgave end den alm iPhone 7, den findes i både 32, 128, 258 GB, og er lavet i sort, jetsort, guld, rosaguld, sølv og rød. Den har en skærm på 5,5”. Du kan altid kende din model på bagsiden.

Modelnr. Står på bagsiden af mobilen 

 A1661

 iPhone 7 Plus

 A1784

 iPhone 7 Plus

 A1785

 iPhone 7 Plus (Japan)