iPhone 15 Oplader-kabler

ALLE produkter kan bruges til iPhone 15 opladning, er du i tvilv spørg os. Hos Capida.dk kan du gøre en god handel på opladere, covers og alt andet tilbehør til smartphones. Her har vi samlet alle vores produkter i overskuelige kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde de produkter, som du søger. Find alt Tilbehør til Mobil her på Capida.dk.

pr. side

Viser 1-36 af 95

Faldende orden
Side

Oplader til iPhone 15

Der er ikke noget mere irriternede end at have en ødelagt eller beskadiget oplader, som skal bruge ualmindeligt lang tid på at oplade din smartphone. Dette er også utroligt beskadigende for batteriet i din iPhone. 

Derfor har vi samlet alle vores bedste opladere og andre former for strømforsyning her på Capida.dk. Her kan du finde USB-C Kabel, som netop er kompatibelt med alle iPhone 15 modellerne. Du kan finde et overblik over alle Opladere til iPhone her. 

Her kan du også finde mere praktiske og moderne opladere, hvor du eksempelvis kan finde en smart Powerbank til iPhone 15, så du kan oplade din telefon uafhængigt af tid og sted - også helt uden at have adgang til en stikkontakt. 

 

Tilbehør til iPhone 15 

En iPhone 15 er et fremragende stykke elektronik, som naturligvis fortjener de bedste vilkår for at kunne holde sig på toppen i mange år. Derfor har vi samlet alle vores bedste beskyttende produkter til iPhone 15 lige her i en enkelt kategori. Her kan du finde alt Tilbehør til iPhone 15.

Her kan du eksempelvis finde det helt perfekte cover til iPhone 15, hvor du både kan finde covers og etuier i læder, silikone eller et hårdt TPU-materiale. Ligeledes kan du også finde hærdede iPhone 15 Beskyttelsesfilm, så du kan beskytte frontskærmen mod skrammer og ridser. 

Ligeledes kan du også finde et bredt udvalg af Tilbehør til iPad, hvis du er typen, som ynder at have flere forskellige Apple produkter på samme tid. Her kan du naturligvis også finde tilbehør til Apple Watch, hvis du virkelig ridder med på den højteknologiske bølge. 

Find alt tilbehør til elektronik her på Capida.dk 

 

Universal Tilbehør til Apple

Hvis du er den helt store Apple-entusiast, og slet ikke kan få nok af Apple produkter, så har vi også samlet en hel kategori, som udelukkende er dedikeret til Apple. Her kan du eksempelvis finde en hel kategori, som er fyldt med Høretelefoner til Apple. 

Her kan du både finde trådløse høretelefoner, som er et helt perfekt stykke tilbehør til sport eller til pendleren, som nyder at høre musik på farten. Ligeledes kan du også finde mere traditionelle høretelefoner med ledning. 

Du kan finde alt Universal Tilbehør til Apple lige her.