iPhone 15 Plus Cover

Et godt og robust cover kan forlænge levetiden af din iPhone med adskillige år, og derfor er dette selvfølgelig et stykke tilbehør, som du bare må eje. I den anledning har vi samlet alle vores bedste covers til iPhone 15 Plus samt alt andet tilbehør til mobil. Du er garanteret en god pris. 

pr. side

Viser 1-36 af 129

Faldende orden
Side

Tilbehør til iPhone 15 Plus

Her på Capida.dk kan du selvfølgelig finde et bredt sortiment af stort set alt tilbehør, som du kan få brug for til din nye iPhone 15 Plus. Uanset hvilke ideer du sidder med, geniale eller skøre, så kan vi hjælpe dig med at få dem opfyldt. 

Hvis du eksempelvis er vild med at filme videoer til TikTok, eller måske snart skal på en storbyferie, hvor en selfiestang bare skal være din trofaste følgesvend, så kan vi hjælpe dig. Du kan nemlig finde en holder til iPhone 15 Plus, som passer perfekt til lige præcis den model. 

Eller hvis du vil have din elskede iPhone med dig på løbe-eller vandreturen, så du kan høre alle dine yndligns-tracks, kan du naturligvis også finde et smart løbearmbånd til iPhone 15 Plus. Dermed kan du nemt og sikkert medbringe din iPhone, når du motionerer. 

Hvis du i stedet er på jagt efter noget mere traditionelt tilbehør til iPhone, så kan du naturligvis også finde kategorier med Covers, opladere og skærmbeskytter til iPhone 15 Plus. 

Du kan læse meget mere om alt vores Tilbehør til iPhone 15 Plus herunder. 

 

Find det helt perfekte iPhone 15 Cover her

Det kan nogle gange være svært at vælge det rigtige cover eller etui, når man har så mange valgmuligheder, som vi tilbyder på Capida.dk. Her kan du både finde klassiske bestsellers og mere innovative og moderne covers og etuier. 

Fælles for dem alle er, at de tilbyder en perfekt, All-Around beskyttelse af din elskede iPhone. Hvis du er mest til et klassiske og tidsløst etui, så kan vi varmt anbefale vores bestseller - Et Læder Cover til iPhone 15 Plus; Her får du både elegance, beskyttelse samt praktiske funktioner som indbygget kortholder og magnetisk lukning. 

Hvis du i stedet er ude efter noget mere anonymt, kan du også finde et blødt Silikone Cover til iPhone 15 Plus. Dette er ofte transparent, men kan også købes i forskellige farver, så du kan sætte dit helt personlige præg på din iPhone. 

Eller er du måske den klodsede type, som skal bruge et Hard Cover til iPhone 15 Plus, der virkelig kan tåle nogle tæsk. Dette er eksempelvis helt genialt, hvis du har en lillebror eller et barn, som gerne vil spille på din nye iPhone. Så kan du trygt overrække ham telefonen, uden at du skal bekymre dig om dens skæbne. 

Find alle vores luksuriøse og Eksklusive covers til iPhone 15 Plus lige her. 

 

Oplader til iPhone 15 Plus - Hvilken oplader skal man vælge? 

Der er efterhånden rigtig mange forskellige modeller, når det omhandler smartphones - derfor kan det også være svært at huske, hvilken oplader man lige skal anskaffe sig til sin nye iPhone 15 Plus. 

Derfor har vi samlet en hel kategori, som er fyldt med alle de bedste opladere, der er kompatible med den nye iPhone 15 Plus. Her kan du eksempelvis finde et klassiske USB Lightning Kabel, som er det opladerkabel, de nye iPhone 15 modeller benytter sig af. 

Derudover kan du også finde en smart Trådløs oplader til iPhone 15, hvis du er træt af at skulle døje med ledninger, der bliver ved med at gå i stykker. Her skal du blot placere din iPhone på overfladen af den trådløse oplader, hvorefter den får tilført strøm. 

Hvis du ikke blot ejer en iPhone, men også har en række andre Apple produkter, som du gerne vil have strøm på, så kan det anbefales at købe en Dock til iPhone. En Dock er en smart holder, som kan have plads til et eller flere produkter. En dock pynter eksempelvis ekstremt meget på kontoret eller som en del af køkkeninventaret. 

Du kan finde din helt nye iPhone 15 Plus oplader lige her. - og hvis du ikke ejer den nye iPhone 15, men i stedet vil have opladere til de andre iPhone-modeller, så kan vi også hjælpe med det. Du kan finde et overblik over alle vores iPhone Opladere her. 

 

Har du spørgsmål til os?

På Capida.dk går vi utroligt meget op i, at vores kunder modtager den bedst mulige hjælp, og at de har en god oplevelse, når de handler hos os. 

Derfor bestræber vi os efter at besvare alle de spørgsmål, som kunne opstå i forbindelse med et besøg på Capida.dk, uanset hvad disse spørgsmål omhandler

Så hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, omkring vores hjemmeside eller noget helt tredje, så skal du endelig kontakte vores kunderservice på telefonnummeret +45 71747081, som har åbent fra 9:30 til 12:30 hver dag. 

Hvis du vil i kontakt med os udenfor telefontiden, er du velkommen til at skrive en mail til info@capida.dk - Denne mail har åbent i døgndrift. 

Vi glæder os til at høre fra dig!