iPhone 14 Pro Max Tilbehør

iPhone 14 Pro Max Tilbehør

Hos Capida.dk har vi tilbehør til iPhone 14, samt alle de nye iPhone-modeller - Herunder tilbehør til iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 13. På Capida.dk kan du finde alt inden for Mobil Tilbehør, hvor du kan være sikker på at lave en god handel. 

Tilbehør til iPhone 14 Pro Max

Hos Capida.dk kan du finde alt det tilbehør, som du mangler til din iPhone 14 Pro Max. Vi har samlet alt vores tilbehør på en enkelt side, hvor du blandt andet kan finde et nyt og beskyttende cover til iPhone 14 Pro Max. 

Her kan du vælge mellem mange forskellige covers eller etuier, som både kan findes i forskellige materialer, farver og størrelser. 

Du kan naturligvis også finde tilbehør til de andre iPhone modeller, hvor vi blandt andet har tilbehør til de andre nye iPhones - du kan finde en liste over Tilbehør til IPhone lige her!

 

iPhone 14 Pro Max cover/etui

Et af de produkter, som vores kunder især er vilde med, er et af vores fantastiske covers eller etuier. Disse beskyttende covers er fremstillet af kvalitetsmaterialer, hvor du både kan finde etuier i et stilfuldt lædermateriale og covers i gummi/silikone

Hvis du kigger på kundernes anmeldelser på Trustpilot.dk, fremgår det tydeligt, at kunderne ofte er tilfredse med vores produkter. Især vores lækre Læder cover til iPhone er en favorit. Dette tilbyder beskyttelse og et stilrent design. 

Hvis du i stedet er til et mere robust og kompromisløst cover, så er vores iPhone 14 Pro Max Hard Cover helt perfekt til dig. Dette cover har en hård og beskyttende bagside, som beskytter mod alle slags skader. Derudover er designet enkelt og tidsløst.

 

Løbearmbånd til iPhone 14 Pro Max

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det gode vejr begynder for alvor at manifestere sig. Dette lægger naturligvis op til, at man skal ud i det gode vejr og bevæge sig lidt. Her er en løbe- eller cykeltur en populær sommeraktivitet blandt danskerne. 

Dette lægger dog op til et væsentlig problem, som mange nok kender til. De fleste vil gerne have deres mobiltelefon med på turen, når de bevæger sig udendørs - Men hvor skal man lige placere denne, så den ikke er til gene? 

Hos Capida.dk har vi en genial løsning. Vi har nemlig indkøbt en håndfuld Armbånd til iPhone 14 Pro Max. I denne kategori finder du både Armbånd, Bæltetasker og Større Etuier, som alle er specielt designet til at opbevare din iPhone, når du er på farten

Alle disse produkter er lavet til at skabe komfort og praktiske fordele, når man bevæger sig ud i den store verden. 

Med disse Løbearmbånd fra Capida er det kun fantasien, der sætter grænser - Vi har sågar Vandtætte Etuier til mobil, så du kan tage dig en frisk svømmetur med din mobiltelefon ved din side.