iPhone 14 Plus Oplader-kabler

Hos Capida.dk har vi et bredt sortiment af sikre og hurtige opladere til din iPhone 14 Plus. Derudover har vi også et bredt sortiment af andre opladerstik og kabler, som passer til denne iPhone. Find alt iPhone 14 Plus tilbehør på Capida.dk, hvor du kan være sikker på at finde en masse lækre produkter til billige priser. 

pr. side

Viser 1-36 af 96

Faldende orden
Side

iPhone 14 Plus oplader

En oplader er et helt uundværdligt stykke tilbehør til iPhone, hvilket giver sig selv - Man kan ikke bruge en iPhone til så meget, hvis der ikke er strøm på den. Hos Capida.dk har vi samlet en stor pakke af forskellige opladere, der kan bruges til din iPhone 14 Plus. 

Derfor har vi lavet en lille guide, hvor du kan læse lidt om de forskellige opladere, der passer til denne iPhone. 

 

Hvilken oplader passer bedst til iPhone 14 Plus?

Det er altid dejligt at opgradere sin smartphone til en nyere model, men dette medføre naturligt også nogle spørgsmål eller bekymringer; Passer min gamle iPhone 13 Oplader til den nye iPhone 14 Plus? Skal jeg købe en helt ny oplader?

Denne forvirring vil vi gerne prøve at hjælpe dig af med. Derfor har vi her lavet en guide over vores opladere, kabler og tilbehør; 

 

iPhone 14 Plus Lighting Kabel

iPhone 14 Plus benytter sig af et såkaldt Lightning Kabel, som du kender fra de fleste iPhones. Disse typer af opladere har vi heldigvis mange af og til så billige priser, at du næsten burde købe et helt lager af dem. 

Udover Ligthning Kabel har vi også en lang række andre ladere, ladestationer og kabler, der hurtigt og sikkert kan opalde din iPhone.

 

iPhone 14 Plus USB-C oplader 

Ligeledes findes der også en USB-C oplader, som blot betyder, at den passer med en adapter med en type-C port. Den passer dog alligevel perfekt til en iPhone 14 Plus. Du kan finde mange forskellige iPhone 14 Plus USB-C oplader. 

Denne type af adapter sikrer ligeledes, at batteriet vedligeholdes og velplejes, mens du oplader din iPhone. Derudover giver den også en hurtig opladning

 

iPhone 14 Plus biloplader

Hvis du er typen, der ofte er på farten, vil en iPhone 14 Plus biloplader være en genial løsning. Denne adapter passer ind i cigarettænderen i din bil, hvorefter du frit kan oplade din iPhone. 

Disse bilopladere kan du også finde med forskellige USB-indgange, så du kan bruge den, uanset hvilket kabel du bruger. Her kan du både finde opladere med to eller flere indgange, så du kan oplade flere telefoner på samme tid. 

 

Find alt tilbehør til iPhone 14 Plus hos Capida.dk

En iPhone 14 Plus er et fremragende stykke elektronik, som naturligvis fortjener de bedste vilkår for at kunne holde sig på toppen i mange år. Derfor har vi hos Capida.dk indkøbt alt det tilbehør, som en iPhone kunne få brug for. Eksempelvis du købe et cover til iPhone 14 Plus, der suppleret med en transparent iPhone 14 Plus skærmbeskytter, tilbyder en komplet beskyttelse mod ridser og skader.