High Speed 360° vinklet HDMI kabel - 4K Ultra HD - 2 m

Tilbudspris 39,00 DKK Regulær pris 89,00 DKK
På lager
Produkt nummer
68594

HDMI kabel af høj kvalitet, fremstillet af 100% oxygen fri kobber og trippel beskyttet for maksimal ydelse og ultralav SNR. Du kan f.eks bruge det til at forbinde din laptop, pc til en skærm, projektor, eller fra f.eks. en DVD / Blu Ray afspiller til en skærm/TV + meget mere.

Stikkene på dette kabel har vinkel på begge sider og kan drejes 180° begge veje, dette giver ultimativ fleksibilitet og vinklen på stikket gør det muligt at tilslutte enheder også der, hvor pladsen er trang.

HDMI generelt.
HDMI står for High Definition Multimedia Interface og HDMI gør det muligt at transmittere både lyd- og videostrømme af høj kvalitet og høj båndbredde mellem enheder. HDMI-teknologien bruges sammen med enheder såsom HDTV, projektor, DVD-afspiller eller Blu-ray-afspiller og spillekonsoller.
HDMI kabler gør det muligt at overføre lyd og billede uden forringelse af signalet og med flere detaljer i opløsningen og er derfor også et af de mest benyttede kabel typer til at forbinde mellem enheder
Denne teknologi benytter den samme videoinformation som DVI, men tilføjer også kapaciteten til digitale lyd- og styresignaler og HDMI er bagudkompatibel med DVI standarden så du kan benytte HDMI kabler til enheder med DVI indgange

Specifikationer:
HDMI kabel 1.4
Vinkel 360°
4K Ultra HD
Opløsning: 4K Ultra HD 2160p (30 Hz)
Guldbelagte stik
HDR (High Dynamic Range)
HDMI™ Ethernet Channel (HEC)
3D, HDCP 2.2
AWG tal: 30
Dataoverførsel: 8,16 Gbit/s (340 MHz × 8 bit × 3
Deep Color (36 Bit)
Kabel længde: 2 m

Pakken indeholder:
1 x High Speed 360° vinklet HDMI kabel - 4K Ultra HD - 2 m