High Grade DVI-D - HDMI kabel - Guldbelagt - 5 m

Tilbudspris 49,00 DKK Regulær pris 119,00 DKK
På lager
Produkt nummer
68611

Med dette HDMI til DVI kabel kan du forbinde en enhed med HDMI til anden enhed f.esk skærm, monitor med DVI indgang. Denne adapter fungerer begge veje, så det er også muligt at forbinde fra enhed med DVI til anden enhed med HDMI indgang. Guldplaterede conntors er med til at sikre stabil og hurtig billed og data overførsel.

DVI generelt
Med DVI kabel kan du overføre signalet 100% digitalt og det er med til at undgå forvrængninger af signalet. DVI kan ikke overføre lyd, men er alene et billedkabel, og for at overføre lyden vil det kræve et separet lydkabel. Et DVI kabel giver bedre billed kavlitet end de fleste øvrige kabler og er meget overlegen på dette område.

HDMI generelt.
HDMI står for High Definition Multimedia Interface og HDMI gør det muligt at transmittere både lyd- og videostrømme af høj kvalitet og høj båndbredde mellem enheder. HDMI-teknologien bruges sammen med enheder såsom HDTV, projektor, DVD-afspiller eller Blu-ray-afspiller og spillekonsoller.
HDMI kabler gør det muligt at overføre lyd og billede uden forringelse af signalet og med flere detaljer i opløsningen og er derfor også et af de mest benyttede kabel typer til at forbinde mellem enheder
Denne teknologi benytter den samme videoinformation som DVI, men tilføjer også kapaciteten til digitale lyd- og styresignaler og HDMI er bagudkompatibel med DVI standarden så du kan benytte HDMI kabler til enheder med DVI indgange

Specifikationer:
DVI til HDMI kabel
Guldbelagte stik
1 x DVD-D single link (han)
1 x HDMI (han)
1080p Fuld HD
Kabel længde: 5 m

Pakken indeholder:
1 x High Grade DVI-D - HDMI kabel - Guldbelagt - 5 m