Wannis Vandtæt bæltetaske med justerbar rem - Sæt med 2 stk.

Tilbudspris 89,00 DKK Regulær pris 119,00 DKK
På lager
Produkt nummer
84452

Med dette sæt med 2 vandtætte bæltetasker kan du nyde sommeren med dine personlige ejendele uden at være bange for, at de bliver våde. Ideel til en tur på stranden, i poolen eller til en række sports- og udendørsaktiviteter.

Denne vandtætte taske har en dobbelt lynlås og en velcrolukning for ekstra sikkerhed. Desuden kan den justerbare rem justeres til den ønskede størrelse for at give en behagelig og sikker pasform.

Sæt med 2 vandtætte tasker: indeholder 2 tasker i forskellige farver, der begge er gennemsigtige, så du nemt kan se indholdet. Disse praktiske bæltetasker er velegnede til både mænd og kvinder, hvilket gør dem til en ideel gave til par. 

Sikkerhed med flere lynlåse: Denne vandtætte taske har en foldelukning med tredobbelt lynlås og velcrolukning. Den giver dig mulighed for at nyde dine omgivelser og landskabet med familie og venner og altid have dine personlige ejendele lige ved hånden uden at skulle bekymre dig om tab eller tyveri.

Vandtæt, vandafvisende: blød, let og holdbar. Giver maksimal beskyttelse ved at isolere indholdet mod vand, snavs, støv, mudder osv. Den ideelle ledsager på dine rejser for at kunne nyde sommeren i fuldt ud, mens du holder dine personlige ejendele sikre, tørre og rene.

Multifunktionelt og multipositions design: Meget alsidig, du kan bruge den i forskellige positioner: bæltetaske, skuldertaske, håndtaske osv. Velegnet til en lang række udendørs aktiviteter og vandsport, herunder at gå på stranden, bådture, kajaksejlads, camping, vandreture osv.

Justerbar, høj kapacitet: Den giver nok plads til lommeartikler som mobiltelefon, pas, nøgler, solbriller, hovedtelefoner, kort, penge og andre småting. Derudover kan du justere den ekstra lange rem alt efter hvordan du bruger den, og hvilken størrelse du ønsker (op til 120 cm).

Specifikationer:
Materiale:PVC
polypropylen
Nylon
Farve:Hvid
Sort
Karakteristika: Gennemskinnelig
Enheder: 2 enheder
Type: Bæltetaske
Justerbar rem: 120 cm
Vandtæt overflade: Vandafvisende
Dobbelt sikkerhedslukning:Zipper x3
Velcrolukning
Nem at rengøre: Vaskes i hånden
Ca. mål: 22,5 x 0,5 x 22 cm
Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

Pakken indeholder:
1 x Wannis Vandtæt bæltetaske med justerbar rem - Hvid
1 x Wannis Vandtæt bæltetaske med justerbar rem - Sort