GARETT Kids Trendy 4G Smartwatch - til Børn - Vandtæt/WIFI/GPS/Kamera - Sort

Tilbudspris 549,00 DKK Regulær pris 1.199,00 DKK
Fri fragt
Ikke på lager
Produkt nummer
79743

Et smartur er en enhed, der giver dig mulighed for at etablere øjeblikkelig kontakt med dit barn. Dette vil give dig ro i sindet, og det lille barn vil vide, at de altid kan regne med dig. Garett Kids Trendy 4G smartwatch vil med succes erstatte telefonen og vil ikke blive beskadiget, når den bæres på håndleddet som følge af tab. Når et barn føler sig usikker, vil det meddele den voksne, at der er brug for hjælp takket være SOS-knappen. Intuitiv betjening og enkle indstillinger giver en følelse af sikkerhed, og de tilgængelige applikationer er en kilde til sjov.

Garett Kids Trendy 4G smartwatch er en kompakt enhed med et ergonomisk etui og en behagelig silikonestrop, der ikke begrænser bevægelsesfriheden. Takket være dette fungerer det godt under dynamiske spil og sport. IP67-standarden er beskyttelse mod støv og i kortvarig kontakt med vand. Hvad betyder det i praksis? Dit barn kan lege i sneen, regnen, mudderet eller bare i sandkassen uden nogen forhindringer – og du behøver ikke at bekymre dig om, at dit barn ødelægger enheden.

GEOfencing er en måde at kontrollere barnets handlinger på uden unødigt at gribe ind i deres uafhængighed. Garett Kids Trendy 4G smartwatch, med evnen til digitalt at udpege et sikkert legeområde, vil informere dig via en app på din telefon, når dit lille barn forlader den etablerede zone. Du kan indstille GEOFencing på op til 3 vilkårlige områder ved hjælp af appen. Evnen til at genskabe den tilbagelagte rute i applikationen giver dig mulighed for at kontrollere, hvordan barnet bruger tid. Til dette vil skridttællerindstillingen på uret være nyttig til at overvåge faktisk aktivitet.

WIFI+GPS+LBS, du kan både tilslutte wifi og via LBS sporing kan du altid uploade den aktuele position for dit barn, eller duu kan benytte den meget mere præcise GPS lokation positionering.

4G opkald, uret understøtter 4G opkald + WIFI opkald og det giver meget bedre kvalitet end på de ældre modeller uden disse funktioner.

Vandtæt, du skal ikke være nervøs om dit barn bruger uret ved udendørsaktiviteter i regnvejr da det er vandtæt.

Specifikationer:
Brand: Garett
Model: Kids trendy 4G
Vandtæt IP67 hus
4G LTE-forbindelse
Stemme/videoopkald
Touch farvedisplay
GPS / WiFi / LBS / AGPS placering
GEO hegn, SOS knap og fjernaflytning
Se søgefunktion
Indbygget kamera
Vækkeur / lommeregner
App: Garett Tracker
Touch skærm: 1.4"
Processor: ASR 3603S
Indbygget hukommelse: 198MB
Simkort: Nano
Batterikapacitet: 700mAh
Opladningstid: 2 timer
Standbytid: op til 3 dage
Menu sprog: Engelsk, spansk, russisk, tysk, tyrkisk, hollandsk, fransk, italiensk
Vægt: 50g

Kompatibel med:
iOS / Android

Pakken indeholder:
1 x GARETT Kids Trendy 4G Smartwatch - til Børn - Sort
1 x USB opladerkabel