GARETT Kids 4G Cloud Smartwatch - til Børn / GPS/WiFi/LBS/SOS - Blå

Tilbudspris 599,00 DKK Regulær pris 959,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
79736

Garett Kids Cloud 4G er et vandtæt smartwatch til børn udstyret med en berøringsskærm med farvedisplay. Takket være det vil du altid vide, hvor dit barn bliver hjulpet af de fire lokaliseringsmetoder (GPS, WiFi, LBS og AGPS) kommer til undsætning, hvilket adskiller denne model fra andre. Derudover vil funktionen med at udføre tale- og videoopkald give dig mulighed for konstant at kontakte dit barn. Sikkerheden vil også blive sikret af en særlig SOS-knap, som giver dig mulighed for at tilkalde hjælp i ét træk.

Smartwatchet er fuldt kompatibelt med Android og iOS. Dette giver dig mulighed for problemfrit at parre dit ur med dine forældres smartphone. Du kan kontrollere de data, der kommer fra dit barns enhed på din telefon, såsom antallet af skridt, den tilbagelagte rute, samt bruge alle de udvidede funktioner, såsom stemmeovervågning ved hjælp af en speciel, gratis Garett Tracker-applikation.

NanoSIM-kortpladsen får smarturet til at fungere som en telefon, så vi har mulighed for at foretage, modtage og afvise opkald. Vi vil undgå forvirring om, hvordan man opbevarer smartphonen for ikke at miste eller beskadige den, da den altid vil være på barnets hånd. Udover almindelige taleopkald giver smartwatchet dig også mulighed for at foretage videoopkald, der vil give dig et endnu bedre indblik i dit barns aktuelle aktivitet.

WIFI+GPS+LBS, du kan både tilslutte wifi og via LBS sporing kan du altid uploade den aktuele position for dit barn, eller duu kan benytte den meget mere præcise GPS lokation positionering.

4G opkald, uret understøtter 4G opkald + WIFI opkald og det giver meget bedre kvalitet end på de ældre modeller uden disse funktioner.

Vandtæt, du skal ikke være nervøs om dit barn bruger uret ved udendørsaktiviteter i regnvejr da det er vandtæt.

Specifikationer:
Brand: Garett
Model: Kids 4G Cloud
Vandtæt IP67
Touchskærm
GPS/WiFi/LBS
Stemme/videoopkald
Lydmeddelelser
SOS knap
Søvnmonitor/Pedometer
Indbygget kamera
Vækkeur/beregner
Se søgefunktion
App: Garett Tracker
Touch skærm: 1.28"
Processor: ASR3603S
Indbygget hukommelse: 128MB
Simkort type: Nano
Batterikapacitet: 500mAh
Opladningstid: 2 timer
Standbytid: op til 3 dage
Menu sprog: English, Chinese, German, Spanish, Russian, Lithuanian, Latvian, Estonian
Vægt: 48g

Kompatibel med:
iOS / Android

Pakken indeholder:
1 x GARETT Kids 4G Cloud Smartwatch - til Børn / GPS/WiFi/LBS/SOS - Blå
1 x USB opladerkabel