Elektrisk kniv - Med 2 Knive i rustfrit stål - Sort

Tilbudspris 249,00 DKK Regulær pris 299,00 DKK
Ikke på lager
Produkt nummer
83869

Det er nemt at skære brød og frosset kød med denne smarte elektriske kniv. Denne praktiske kniv sikrer, at du ikke længere lider af smertefulde hænder og arme, når du skærer hårde eller frosne produkter. Den elektriske kniv kommer med ét sæt bestående af to knive til hårde og bløde produkter.

Et sæt bestående af to knive
Den elektriske kniv har to forskellige blade i rustfrit stål, der tilsammen danner ét sæt. Det gør den til en ekstra stærk kniv, som du uden problemer kan skære næsten alle typer produkter med. Fra frosset kød til en blød kage. Du klikker blot knivsættet ind i holderen og via udløserknappen kan du også nemt fjerne det til rengøring.

Stilfuldt design og sikkert at bruge
Knivsættet er lavet af rustfrit stål og passer til opvaskemaskinen. Dens stilfulde sorte hus gør den til et match til ethvert moderne køkken. Der er et ekstra knivbeskyttelsesdæksel på knivene til dine fingre, så du kan klikke knivene sikkert ind og ud af holderen og opbevare dem sikkert. Den elektriske kniven er perfekt, hvis du kan lide at bage brød selv eller vil skære hurtigt i stedet for at skære med en normal kniv.

Features:
Skær nemt igennem alt, selv frossen mad og brød
Inklusiv et knivsæt bestående af to knive med grove og fine tænder
Stilfuldt sort hus
Sikker at bruge takket være knivbeskyttelsesdækslet
Kraftig elektrisk kniv med 120 watt motor

Specifikationer:
Effekt: 120W
En hastighed
Strøm: 230 V
Kabel længde: 1,1m
Antal knivblade: 2
Justerbar skæretykkelse: Ja

Pakken indeholder:
1 x Elektrisk kniv - Med 2 Knive i rustfrit stål - Sort