Clicktronic 2.0 High Speed Micro HDMI kabel med Ethernet - 1 m

Tilbudspris 199,00 DKK Regulær pris 299,00 DKK
På lager
Produkt nummer
68331

Absolut fremragende højkvalitets micro HDMI kabel med guldbelagte stik til at forbinde feks. et kamera, Gopro kamera, tablet, Ultrabook eller anden enhed til dit TV. Med dette kvalitets kabel får du lynhurtig og stabil overførsel af lyd og billede og du kan opnå ægte 4K Ultra HD oplevelse og virkelig nyde dine film og serier og andet indhold du ønsker at overføre.

Nyd film og spil i ultrahøj opløsning og blændende kvalitet. Hvad gør dette kabel til et lydvideosignal? Ikke noget. Det er netop denne funktion, der beviser dens kvalitet. Takket være rene materialer, præcis behandling og moderne teknologi kombinerer den din HDMI ™ -enhed med mobile apparater. Derfor kan du være sikker på, at du får oplevelsen nøjagtigt som den var beregnet til at være.

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og HDMI gør det muligt at transmittere både lyd- og videostrømme af høj kvalitet og høj båndbredde mellem enheder. 

HDMI kabler gør det muligt at overføre lyd og billede uden forringelse af signalet og med flere detaljer i opløsningen og er derfor også et af de mest benyttede kabel typer til at forbinde mellem enheder

Med et Clicktronic kabel er du sikret kvalitet på højeste hylde og du får stabil og hurtig overførsel, hvilket er vigtigt når man ikke ønsker at spilde tiden med billedeforringelse og signaltab, det svarer sig at investere i kvalitet fra starten, du får ikke kun en bedre oplevelse, du får også et produkt som holder længere tid.

Clicktronic er specialiserede i alle typer af kabler og du kan finde næsten alle typer af både kabler og adaptere, og der er kræset for detaljerne på alle produkterne.

Ønsker du et kabel der ikke svigter og bare leverer på alle parametre ? så har du findet det rette kabel og bliver ikke skuffet

Specifikationer:
Brand: Clicktronic
HDMI til Micro HDMI
HDMI 2.0
Med Ethernet
24K Guldbelagte stik
AWG tal: 32
2 x afskærmet
Type 2 afskærmning: Flettet kobber x64
Indvendigt ledermateriale: OFC (99,9% iltfrit kobber)
Kabel diameter af kappe: 5 mm
Knækbeskyttelse: begge sider
3D understøttelse
maks. båndbredde 340 MHz
maks. transmissionshastighed: 10,2 Gbit / s
Impedans: 100 Ω
Ultra HD op til 4K @ 50/60 Hz (2160 p)
10 års garanti
Kabel længde: 1 m

Pakken indeholder:
1 x Clicktronic 2.0 High Speed Micro HDMI kabel  med Ethernet - 1 m