Default welcome msg!

 Kundeservice 11-16 tel. 71 747 081 - info@capida.dk
 • info@capida.dk - Altid åben

  Tel. 71 747 081 - 09.30-12.30

 • Prisgaranti 

  Prismatch på alle varer

 • Gratis fragt ved køb over 399,-

  1-2 dages levering fuld track&trace

 • 100% Dansk ejet

  Alle varer på eget lager i Danmark

 • info@capida.dk

  71 747 081 - 09.30-12.30

 • Gratis Fragt

  Ved køb over 399,-

Køb inden 21 dec. Kl 15.00 og få levering inden jul.

Gryder og Stegepander

Gryder og Stegepander

Julen nærmere sig med hastige skridt, og sneen er så småt begyndt at falde rundt omkring. Dette betyder også, at der snart er sæson for de mange julefrokoster og højtider, der kræver meget tid i køkkenet. Derfor kan du finde alt det bedste udstyr Til Køkken, hvor du blandt andet kan finde et bredt sortiment af Gryder og Stegepander. 

Sorter stigende

1-36 of 184

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter stigende

1-36 of 184

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gryder og pander af bedste kvalitet

Hos Capida.dk kan du finde din helt nye gryde eller stegepande, som du kan købe til en god pris. Disse gryder er designet af nogle af de helt store udviklere i branchen, hvorfor du kan være sikker på at finde en gryde, pande eller et helt køkkensæt i bedste kvalitet. 

Her kan du blandt andet finde produkter fra Berlinger Haus, Royal, Royality Line og Tefal Expertise. Alle disse firmaer er kendte for deres arbejde med køkkenredskaber, og derfor kan du også være sikker på, at du får noget for pengene. 

Her kan du både købe gryder og pander enkeltvist eller købe et helt køkkensæt. Dette kan du læse mere om nedenunder. 

Uanset om du er på jagt efter en gryde, en pande eller et køkkensæt, så kan du være sikker på at finde den helt perfekte julegave eller den nye personlige tilføjelse til køkkenet. Hos Capida.dk kan du ydermere finde alt andet køkkengrej, så dig og dit køkken kommer sikkert gennem julen. 

Herunder kan du få et overblik over vores forskellige produkter; 

Gryder og pander til induktion 

Hos Capida.dk har vi gryder og pander, der passer til ethvert komfur. Dette betyder også, at vi har gryder og pander til induktions-kogeplader. Disse pander og gryder er ekstra tykke og plan i grejet, så disse ikke tager skade eller beskadiger komfuret. 

Du kan være helt sikker på at finde det rigtige produkt her hos os. Vi har nemlig skrevet i produktbeskrivelsen, hvis produktet er velegnet til induktions-kogeplade, så du ikke er i tvivl. Du kan ligeledes købe en induktions kogeplade her hos Capida.dk, hvis du mangler sådan en.

Find de helt perfekte Gryder og Pander til Induktion her på Capida.dk 

Gryder i massevis - Find din nye gryde

Vi har i de sidste par måneder haft fat i vores forhandlere, da det har været vores klare mål at tilføje pander og gryder af højeste kvalitet til vores i forvejen store inventar. Dette er nu lykkedes, og vi har lavet aftaler med flere store producenter af køkkeninventar. 

Derfor kan du nu finde et bredt sortiment af helt perfekte Gryder til køkkenet. Her kan du både købe gryder enkeltvist, eller få et supergodt tilbud på et helt Grydesæt. Her kan du altså finde grydesæt med helt op til 14 dele, hvis du står og mangler lidt af det hele. 

Denne løsning er helt fantastisk, da du derigennem sparer en masse penge, og på samme tid får alt det, som du mangler. Du kan finde det helt perfekte Grydesæt lige her hos Capida.dk. 

Alle vores gryder er lavet af rustfrit stål eller aluminium, som sikrer, at gryden hverken går i stykker eller bliver ramt af rust. Derfor er vores gryder nogle, som kan holde i mange år, uden at de bliver ramt af skrammer, rust eller andre skader. 

Pander til enhver lejlighed - brug hovedet og køb en pande hos Capida.dk 

Hos Capida.dk kan du også finde et hav af stegepander, som kan bruges til alle tænkelige opgaver. Du kan eksempelvis finde en kompakt og mindre pande, som ligger helt perfekte i hånden, og som derfor er helt perfekt til at stege en lækker bøf på.

Hvis du har en sød tand, kan du også finde pander, der er helt perfekte til at lave pandekager på. Disse pander er lavet med en non-stick funktion, som sikrer, at du nemt kan flippe pandekagen i luften eller tage den af panden, uden af den brænder fast i bunden. 

Du kan endda også finde en praktisk Grill-Stegepande, som er helt perfekt til at kokkere det perfekte sommermåltid. På denne kan du snildt have plads til lidt pølser, en god bøf og et par majskolber, så du kan holde din helt egen BBQ. 

Størstedelen af vores pander er lavet af aluminium, hvorfor du er sikker på at få en stegepande, der er i god kvalitet. Ydermere har mange af vores stegepander praktiske og smarte detaljer. 

Du kan eksempelvis finde en stegepande med Soft-Touch Håndtag, som er behageligt at holde om. Du kan også finde Stegepander med aftageligt håndtag og tilhørende låg, så du kan bruge din stegepande til at opbevare de rester, der er tilbage fra maden. 

Mange af vores pander har også Non-Stick funktioner eller 3-lags belægning, som sikrer, at maden ikke brænder på og sidder fast i stegepandens bund. 

Du kan finde alle vores lækre stegepander lige her. 

Køkkensæt - Gryder og stegepander, der passer lige ind i køkkenet

Hvis du står og mangler en hel håndfuld af gryder og stegepander, eller måske blot vil spare en masse penge på at købe et helt køkkensæt, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Capida.dk har vi samlet hele køkkensæt, hvor du kan finde hele pakker med gryder og pander. 

Her kan du finde gryde- og pandesæt med helt op til 18-dele. Hvis du blot manlger et par ting, kan du også finde køkkensæt med helt ned til 6 dele. Alle vores køkkensæt er selvfølgelig også lavet af god kvalitet, og alle produkterne i sættet matcher hinanden, så du nemt kan købe et helt nye køkkeninventar til dit køkken. 

Du kan stort set helt selv på lov til at udvælge, hvordan fordelingen af produkter i dit køkkensæt skal være. Her kan du både finde Grydesæt, Stegepandesæt, køkkensæt med en blanding af Gryder og Pander og Køkkensæt med Gryder, Pander, køkkenknive og andre køkkenredskaber. 

Alle vores køkkensæt kan benyttes på alle former for overflader. Find dit helt perfekte køkkensæt her på Capida.dk.