Platinet Bluetooth Sports Høretelefoner med opladeretui - Hvid

Tilbudspris 159,00 DKK Regulær pris 189,00 DKK
På lager
Produkt nummer
82763

Smukke trådløse høretelefoner fra Platinet, som tilbyder lyd i høj kvalitet takket være brugen af ​​avancerede transducere og moderne Bluetooth 5.0-teknologi. Bluetooth 5 trådløs kommunikation betyder hurtigere overførsel, bred rækkevidde og bedre kvalitet af transmitteret lyd. Høretelefonerne forbindes til enheder med det samme, og forbindelsen er meget stabil. Glem alt om grænser! Kabler, der begrænser bevægelser, er ikke en god løsning. Takket være Bluetooth-teknologien får du bevægelsesfrihed, hvilket gør det lettere at lytte til dine yndlingssange, mens du træner til enhver fysisk aktivitet.

GÅ IKKE GLIP AF ET VIGTIG OPKALD: Når telefonen ringer, behøver du ikke at stoppe, trække den op af lommen og fortsætte samtalen ved at lægge den i øret. Takket være den indbyggede mikrofon og funktionsknapper kan du modtage et opkald med et enkelt klik. Komforten i samtalen vil blive sikret af en højkvalitets, følsom mikrofon, der opsamler lyd virkelig godt og eliminerer unødvendig støj fra dine omgivelser.

POWER BANK CASE: Det æstetiske etui fungerer som et høretelefonrum, så du aldrig mister dine høretelefoner, men det har også et indbygget genopladeligt batteri, der kan genoplade dine høretelefoner to fulde gange.

Specifikationer:
Brand: Platinet
Bluetooth 5.0
Batteri i høretelefoner: 2 x 30 mAh
Batteri i etui: 300 mAh
Spilletid: 3-4 timer
Opladningstid: 1,5 time
Hovedtelefonmål: højde: 41 mm (inklusive membranhøjde: 18 mm), bredde: 17 mm

Pakken indeholder:
Platinet Bluetooth Sports Høretelefoner med opladeretui - Hvid