Berlinger Haus - Stegepandesæt i 3 dele ø28 / ø24 / ø20 cm - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition

Tilbudspris 459,00 DKK Regulær pris 629,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
84966

De anvendte materialer af høj kvalitet giver fremragende varmeledningsevne og tillader maden at blive tilberedt jævnt på alle sider. Med det tredobbelte lag af marmorbelægningen vil maden ikke brænde eller klæbe. Det ergonomiske soft-touch håndtag giver et godt greb og sikker madlavning, da det ikke bliver varmt under madlavningen. Sættet kan også stables, hvilket gør det til et stort aktiv for ethvert stort eller lille køkken og vil spare dig for den meget tiltrængte plads til andre ting.

Holdbarhed: En granit stege- og grillpande lavet af karbon er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vridning. Dette gør det til en langtidsholdbar mulighed for køkkengrej.

Non-stick overflade: Granitbelægningen på panden giver en non-stick overflade, hvilket gør det nemt at lave mad med og rengøre panden.

Jævn varmefordeling: Pandens kulstofkonstruktion giver hurtig og jævn varmefordeling, som er ideel til højvarme-tilberedningsmetoder. Derudover giver grydernes bredde mulighed for at tilberede større portioner ad gangen.

Idéen bag Berlinger Haus-mærket er kombinationen af innovativ teknologi og de nyeste trends inden for køkkendesign og sund madlavning. Alle produkter er designet af Berlinger Haus' designer team, og fremstillet i samarbejde med high-end producenter med kundernes behov for øje. Varernes tekniske detaljer er valideret med tyske kvalitetsstandarder. Resultatet er en bred vifte af smukt, moderne køkkenudstyr, der passer perfekt til alle køkkenstile og farver. Med Berlinger Haus' løsning er det kun din fantasi, der sætter grænser for at pynte dit hjem.

Specifikationer:
Brand: Berlinger Haus
Farve: Metallisk sort
Turbo induktions base
3-lags marmor belægning
PFOA, bly, cadmium fri

Størrelser:
1. Pande Ø20 x 4,5 cm (1L )
2. Pande Ø24 x 4,8cm (1,7 L)
3. Grillpande Ø28 x 28 cm (2,4 L)

Kompatibel med:
Stegepanderne kan bruges til alle typer varmekilder: El / Gas / Induktion / Keramisk / Halogen

Pakken indeholder:
1 x Berlinger Haus - Stegepandesæt i 3 dele ø28 / ø24 / ø20 cm - El / Gas / Induktion - Burgundy Edition