Berlinger Haus - Knivsæt i 3 dele - Laser skåret stål - Burgundy Edition

Tilbudspris 129,00 DKK Regulær pris 299,00 DKK
På lager
Produkt nummer
84977

Du kan hurtigt og sikkert tilberede alle slags ingredienser, der bevarer deres næringsværdi, smag og aroma. Resultatet af dit arbejde bliver lækre og sunde retter.

Det rustfri stål 3-delte Burgundy Metallic Line knivsæt er et fremragende alternativ til kokke på forskellige niveauer, til fremstillingen af hvilket materiale af høj kvalitet blev brugt: rustfrit stål med en non-stick overflade, de skiller sig ud for deres perfekte knivskarphed og design. Du vil også sætte pris på det ergonomisk formede håndtag, takket være hvilket du vil have et godt greb om knivene. Hele sættet er værket af producenten BERLINGERHAUS, som har produceret knive i ret lang tid og er ordentligt testet.

Idéen bag Berlinger Haus-mærket er kombinationen af innovativ teknologi og de nyeste trends inden for køkkendesign og sund madlavning. Alle produkter er designet af Berlinger Haus' designer team, og fremstillet i samarbejde med high-end producenter med kundernes behov for øje. Varernes tekniske detaljer er valideret med tyske kvalitetsstandarder. Resultatet er en bred vifte af smukt, moderne køkkenudstyr, der passer perfekt til alle køkkenstile og farver. Med Berlinger Haus' løsning er det kun din fantasi, der sætter grænser for at pynte dit hjem.

Specifikationer:
Brand: Berlinger House
Materiale: rustfrit stål
Laserskåret
Ergonomiske håndtag

Sættet indeholder (klingelængde):
1x kokkekniv 20 cm
1x universal kniv 12,7 cm
1x grøntsagskniv 9 cm