Berlinger Haus - Airfryer 3.2L / 1300W - 80-200℃ - Black Rose Edition

Tilbudspris 599,00 DKK Regulær pris 1.299,00 DKK
Fri fragt
På lager
Produkt nummer
84963

Med den seneste generation af Berlinger Haus' airfryer, kan du tilberede sunde måltider med 80 % mindre fedt. En reel revolution inden for sund kost. Dette apparat, vi præsenterer for dig, fungerer ved at cirkulere varm luft, hvis temperatur kan reguleres og stiger ekstremt hurtigt. Velegnet til at stege eller bage en række forskellige grøntsager og kød til en sprød finish uden det skadelige fedt, som standard frituregryder har brug for.
For yderligere ristning skal du muligvis øge behandlingstiden efter dine ønsker. Nem rengøring, sikkert og økonomisk arbejde med det, gør det ideelt til hverdagsbrug. Det er ikke længere nødvendigt at sidde på panden og forhindre, at maden brænder på. Indstil blot den ønskede behandlingstid og gør noget andet, mens airfryeren laver mad på egen hånd.

Idéen bag Berlinger Haus-mærket er kombinationen af innovativ teknologi og de nyeste trends inden for køkkendesign og sund madlavning. Alle produkter er designet af Berlinger Haus' designer team, og fremstillet i samarbejde med high-end producenter med kundernes behov for øje. Varernes tekniske detaljer er valideret med tyske kvalitetsstandarder. Resultatet er en bred vifte af smukt, moderne køkkenudstyr, der passer perfekt til alle køkkenstile og farver. Med Berlinger Haus' løsning er det kun din fantasi, der sætter grænser for at pynte dit hjem.

Specifikationer:
Brand: Berlinger Haus
Kapacitet: 3,2 L
Effekt: 1300W
Temperaturkontrol: 80-200 ℃
LCD display med touchskærm
Madkurv med non-stick belægning
Indbygget 60 minutters timer
Overophedningsbeskyttelse

Pakken indeholder:
1 x Berlinger Haus - Airfryer 3.2L / 1300W - 80-200℃ - Black Rose Edition